Igår

Tog tvillingarna studenten. Det firade vi rätt rejält.
Vi åkte flak runt Tyresö, vi dansade, strippade och drack.
Sen hoppade jag av i centrum, började må riktigt illa antagligen av akupunkturen (eftersom jag lyckades få i mig en del cider på flaket...)
Hemma hos mamma blev det kaos, alla gäster var där men ena studenten mådde inte tipp topp och den andra fick hjälpa pojkvännen som däckat på soffan men när alla fått en dusch och nya kläder var det smörgåstårta och vanlig tårta som fick alla på gott humör igen.

När de flesta gäster dragit hem åkte jag och syrran 5 trappor upp till Tottes lägenhet där vi satt och snackade skit en stund sen tog vi trapporna ner till mamma igen och där var det partystämning. Ena tvillingen var fixad till max redo att dra till slutskivan så vi drog på oss ytterkläder och de promenerade med Tant Kim till bussen, eftersom jag inte mådde helt okej tog jag bussen hem och landade innanför dörren vid 23 igår, gick och la mig och somnade som en prinsessa.

Lite mindre likt en prinsessa vaknade jag imorse vid 5 av älsklings klocka han petade på mig och sa att du är likblek i ansiktet jag vände på mig och somnade om. Vid 7 gick älskling till jobbet och sen dess har jag hängt tvätt, kollat in bloggar och läst tidningar.

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på TV, har planer på att senare dra mot staden och kolla om de är några lyckliga studenter som åker runt fontänen på Sergels Torg.

Ha en underbar fredag!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0