Home sweet home

Hemma efter 2 träningar och födelsedagsfirande hos min gudmor som fyller år idag!

Tränade först ett kortare pass på gymmet, cykel och skridskomaskin 30 min styck och nu fotboll 60 min.

Ska duscha och hoppas på att få se lite Hells Kitchen!

Hej jag heter Kim och är beroende av träning

Jag skulle bara gå på gymmet 90 min idag, cykling och skridskmaskin 30 min var, sen lite styrka, men det blev 1 timmes styrka för rygg, mage och armar, sen var jag trött i armarna men endorfinerna sprutade så det blev 30 min spurt på cykeln.

Jag måste ut i kylan igen, måste lämna nyckeln till omklädningsrummet till min tränare. Lär tyvärr missa fotbollen imorgon, och dagen träning blev inställd pga av snö och minusgrader.

Imorgon fyller min gudmor år och vi ska dit och fika, min träning börjar 21 så vi får se om jag hinner dit, ska iaf köra samma pass som igår dvs cykling och skridskmaskin 30 min vardera.
Fick även veta att jag ska vara inne imorgon och det suger purjo, jag behöver röra på mig för att må bra, ska gå runt inne på FC hela dagen inte sitta ner annat än på lunchen så överlever jag nog.

Nu måste jag ner till affären ska möta älskling där, jag tänkte laga qorunfärs med bönor, sallad och tortillas. Det är smaskens!

Jag hatar snö

Eller egentligen inte, men min lilla cykeltur till Akalla idag som brukar ta en kvart 20 minuter tog 55 minuter och när jag kom fram var jag dyngsur! Det har snöat konstant, när jag var på gymmet kom det jätte stora snöflingor och när man sitter inne är det mysigt, men inte när man är brevbärare.

Idag var det dessutom väldigt tjock reklam, jag fick reklam hjälp och det får man bara när man ska bära ut med än 125 kilo reklam. När jag var färdig med mitt hjälpte jag älskling med hans sista kåkar så då bar jag ut runt 50 kg extra reklam bara för att vara snäll.

nu sitter jag hemma, äter choklad och slötittar på TV, skulle gärna krypa ner i sängen men den är tom eftersom älskling är på innebandy.
Det är tråkigt att vara ensam hemma 2 till 3 kvällar varje veckan men men.

Nu lite mer TV!

Pappa Helg

Trots att jag är vuxen blir jag verkligen som ett barn när pappa kommer på besök. igår var vi och gick i massa affärer, letade hotell i Bromma, ratade skit och såg på Tv i Bromma och avslutade med Mat på min och älsklings kines.

Idag började vi dagen med missförstånd och sen åkte vi till Cybertown och öste, älskling slog oss andra överläsget men satan avd kul det var, medlemskap nästa... Om min ute träning blir inställd pga av snö ska vi dra dit på torsdag. Efter CT åkte vi till gallerian och fikade innan vi gick runt på stan. Pappas tåg gick vid 17 så drog jag och älskling hem käkade pizza och såg på Wall-E.

Nu är det sängen som väntar!

Jag råkade riva mer än...

...morötter och gurka idag, även en fingertopp råkade hänga men så den gör ont.

Jag kollat på Idol, Anna åkte ut, kanske var rätt, men Johan är inge favorit direkt, men enligt mig gjorde han 2 bra framträdanden ikväll medan Anna gjorde första låten bra men andra var ju katastrof enligt mig, låten i sig är fantastisk men hennes version var inte mig favorit.

Ska krypa ner i andra kläder och krypa ner i soffan och vänta in pojken.


Bästa Vän!

Det finns ingen som hon, ingen som Du, det är vissa personer som man skulle dö för, min bästa vän, min familj och min älskling är personer jag skulle göra allt för.
Allt!

Hon och jag träffades sommaren 1990 när jag och min familj flyttade in i radhuset på Odlingsvägen, hon bodde också i ett radhus precis 6 hus och 2 parkeringar från mig. Vi började umgås och umgicks sen nästan jämt, jag var lika mycket hemma hos henne som hemma hos mig. Vi lekte med allt från dockor till att vara ute och leka burken och bygga snökojor, vi var så stolta över våra snökojor som vi byggde mellan våra parkeringar, det var vi som basade där, du, jag och J.

Jag kommer ihåg den där gången när jag och min familj skulle åka bort på semester och vara borta ganska länge, när vi gick ut dagen innan i spö regnet och hoppade i alla vattenpölar och betedde oss som små små barn, jag älskade det.

Jag kommer ihåg den där sommaren när vi spelade the Sims i veckor bara för att komma in i det stora fina huset, sen tröttnade vi.

Jag kommer ihåg spaden jag hade sönder och var helt förkrossad. Det var din pappa som köpt spaden, den var i plast och jag bröt av den.

Jag kommer ihåg alla gånger vi var ute med vovarna, när vi gick till kiosken och handlade. En gång plockade vi upp alla fimpar vi hittade på marken, en annan gång hade vi vår egen teori om varför det blev åska (Det visade sig sen att vi inte var allt för långt borta från sanningen)

Jag kommer ihåg när du bodde hemma hos mig en vecka i mitt lilla rum i källaren i Älta, det var nog en av de få gånger vi bråkade, sen bråkade vi nog inte så mycket mer, klart vi blev arga på varandra. Som förra sommaren när vi jobbade ihop i ett par veckor, vi luktade illa, vi fick lite på oss själva till 100 %, saker och ting gick sönder  men vår vänskap höll.

Du är ju en mycket berest människa, du har ju lämnat kalla Sverige för såväl England i ett par månader och nu senast Sydamerika, men när du kom hem var det nästan som det var igår vi sågs. Vi pratar sällan med varandra men vi vet var vi har varandra ändå.
 
Det finns ingen som kan ha en sådan bra Bästa Vän som jag har. Jag har inte varit en sådan bra vän alla gånger, jag har varit väldigt inne i mig själv och inte alltid brytt mig om någonting annat, men du har alltid stått kvar utanför min bubbla och fångat upp mig när jag lyckats ta mig ur.

Du och jag mot världen, för alltid.

Vi lovade varandra som väldigt små att vi ska sitta i varsin gungstol och sticka strumpor när vi blir gamla och det lovar jag dig att det kommer vi göra! Precis som jag ska avslöja både det ena och det andra på mitt bröllop och jag hopaps du vill göra det samma på mitt, jag lovar att inte svika dig världens bästa kompis!

Du är en del av mig glöm aldrig det!


Sallad

Det blev ett himla hopplock. Rivna morötter, riven gurka, snacks paprika, haloumiost och avocado. Riktigt gott. Såg på Mamma Mia och hade inte långt till tårarna den här gången heller. Det är en sån fin film och vänskapen är så stark i den.


Nu ska jag dra igång min dator och spela The Sims 2!

Mat Mat Mat

Är det enda jag har i skallen just nu.

Jag funderar på att gå ner och köpa en massa sallad, typ gurka, tomater, morötter, paprika och lite frukt, riva och skära allt och blanda och äta med gott bröd till.

Sen kanske köpa mer frukt och göra en fruktsallad också, känner mig uppsvullen och vill gå till gymmet men icke, måste vila foten. och träna hemma är inte lika roligt jag har så dålig fantasi.

Jag har drömt om rivna morötter och halumiost inatt och om en gammal vän, det var en så tydlig dröm att jag höll på att skriva det till henne, vi ahr alltså inte pratat med varandra på RIKTIGT på 3 år eller nåt, vi var som syskon och sen som över en natt sa det bara poff....

Det blir nog lite träning nu, sen handla, sen The Sims 2 på andra datorn och sen se på Mamma Mia.

Blir nog lite gotte i korgen också det är trots allt fredag och det är gott med godis och nån Viru Valge cider mums, är ju ensam hemma till 23 ikväll älskling jobbar ju och sen åker han till Bålsta och spelar innebandy.

Nej nu blir det mage, skiter i all annan träning, tränar man magen riktigt ordentligt kan man sen äta.. :)

5 Dagen

Ja blev hemma idag igen, provade att verkligen gå på foten imorse då sa den NEJ!

Så det blir ännu en meningsfull dag med Prison Break. Men jag hann inte kolla på Mamma Mia igår så det får bli idag, vi såg på Narnia 2 ist, och sången i slutet gör mig så jävla lycklig!


jag ska bara dammsuga lägenheten först, sen ska jag hänga tvätt under dagen och hinna tvätta lite mer, jag är inte helt orörbar. Hade jag haft ett jobb när man inte springer i trappor och cyklar 3 -4 timmar per dag skulle jag lätt gå och jobba.

Nej nu skriker Dammsugaren!

Fjärde Dagen

Sen oktober förra året jag är hemma från jobbet pga av sjukdom, det är foten som spökar, trampade fel igår på träningen och tänkte inte så mycket mer på det annat än att det kändes lite grand, men inatt och i morse forsade tårarna så ont gör det.  Det värsta är att den är inte svullen eller blå eller någonting utan gör bara fruktansvärt ont!

Smärtan var så stark att jag blev snurrig. Somnade gråtandes mot pojkens bröstkorg och vaknade vid 11.

Jag ville gå till jobbet och iaf jobba inne, men icke, kunde jag inte dela ut post fick jag vara hemma, tycker synd om de som måste dela ut extra nu.

Ska lägga mig i soffan och se på Prison Break och Mamma Mia resten av dagen. Har också insett att det bara blir 5 träningspass den här veckan, de 2 idag blir inställda och imorgon lär foten inte vara helt bra heller.
Fy fan vad sne jag blir!

Proteinpulver

Har precis lyckats hälla i mig ett helt glas med mjölk, kakao och proteinpulver, det smakar verkligen skit, men jag vill ju få ut lite muskler av mitt slit på gymmet.

Igår blev det 50 minuter på gymmet och 100 minuter på fotbollsplanen. Känns bra, i morse kändes det inte lika bra dock var skakis och väldigt trött. Jag tom protesterade mot att gå upp i morse, det händer nog aldrig.

Ikväll bär det av till Lilla Albyhallen där det blir innelir i 60 minuter + 15 min uppvärmning.

Blir nog bra det här till slut. Om vi räknar bort kvällens träning är det bara 3 pass kvar den här veckan.

Jag ska laga mat till älskling ikväll, jag ska leka husmor, steka köttbullar, koka pasta, wok grönsaker och sås och så kräftstjärtar till mig som inte äter köttbullar.

Måste nog börja med maten nu då den iaf är på g när älskling kommer hem!

Hemma

Åh en sån härlig och kall dag, började dagen med att stå ute i kylan och sakna min mössa, huja avd det var kallt..

Väl på jobbet var det som vanligt mycket att göra på måndagar och dessutom kom det 7 vagnar med tidningar, så vi hade en del att göra.


Efter jobbet drog jag till mitt andra hem Fitness 24/7, där det blev cykling, en variant av trappmaskin och sen massa mage.

Nu blir det tortelini, kräftstjärtar och Prison Break!

Snö i Skogen

Sitter ute i Skogen igen, och det har snöat halva dagen så marken är vit och jag är inte glad, det är ju så många dagar kvar till att cykla, inte roligt.

Förövrigt har jag firat tvillingarnas 18 års dag och varit på 50 års kalas i helgen riktigt trevligt.

Vi håller ju på att kolla på Bil och har hittat en vettig men personen i fråga svarar inte i sin telefon, lite jobbigt för vi hade tänkt åka och kolla på den och få med oss älsklings pappa som är en hejare på bilar + att vi kunde fått åka bil ist för tåg hem, vi har varsin stor väska, ett par påsar, innebandyklubbor och en ryggsäck så det är ju en del grejer som ska med hem..

Försov mig

Gah jag skulle ju varit på gymmet nu så jag hann både sola och träna. Nu blir det bara träning.
Ikväll bär det av till mamma för mat sent, sen bär det av till Bålsta ännu senare.

Ha en underbar helg!

Hjärtplåster

Det handlar om mig
Du är med på ett hörn
ett stort hörn dock


Tankarna vandrar sin egna väg nu
de struntar i murarna jag byggt upp
tack vare dig älskling
Är murarna tätatde och lagade varje gång
men nu har tankarna tagit sig förbi
grävt sig djupt in, djupt under huden
in i min själ (som är lagad med plåster med hjärtan på)
De viskar:
Hejdå (och kom aldrig tillbaka) tjocka lår, hemska mage och feta rumpa.
Och åh vad jag vill och åh vad jag ska!


De viskar:
Välkommen och hej (och stanna alltid föralltid vid min sida) lår smala som
underarmar, mage med tydliga revben, nyckelben som du kan spela på nätterna när jag drömmer om ännu smallare kropp, rumpa med tydliga sittben det ska göra så ont att jag aldrig ska klara av att sitta
och sen så bönfaller ni mig att inte lyssna...

Men ni förstår inte

rösterna viskar inte, de skriker och sjunger tills det hår hål på mina trumhinnor Och de går inte laga dem mer, inte ens med hjärtpålster



Jag vill att du ska bli stolt över mig
att dina ögon ska se mig som det vackraste på jorden

och jag vet att du älskar mig nu också
men tänk hur mycket mer du kan älska hela mig
om jag blir mindre.

tänk vad mycket mer du skulle älska mig om du fick räkna mina revben på natten
och hålla din hand på mina bröst som inte längre finns
och tänk vad underbart att räkna mina andetag för får jag leva mitt liv nu skulle
vartenda andetag verkligen vara för dig
om du fick fylla gropen vid nyckelbenen med kyssar
och du kunde stå bakom mig med händerna på mina höftben och höra mig skratta och
viska "Tack älskling för att jag får mår bra nu"

Jag vet att ni slutar tro snart
men jag kan glädje era själar med:
Jag tror inte på mig själv heller

Tårar

Den här dagen började i tårar, fortsatte i tårar och kommer nog sluta i det också.
Mår inte alls bra, jobbade och slet på jobbet trots ett sår stort som jag vet inte vad i själen.

Älskling är min slagpsåse och får ta oerhört mycket skit när jag mår som jag gör.

Det är skrämmande hur man kan behandla den man älskar. Men han vet hur jag mår eller försöker iaf förstå och finns här för mig.

Min ventilation just nu är träning och tårar. Känns rätt ruttet, men jag hittade det här på en blogg och då rann tårarna igen fast lite mer av glädje.
 

Ska bege mig och sola och träna på gymmet med sällskap om ett par timmar sen hem,  ladda om batterierna och bege mig till IP för fotbollsträning. Sen blir det hem och duscha

Trött blir elak

En trött Kim blir en elak om bitchig Kim.
Ska sova och glömma alla jävla bekymmer.

Bara 2 dagar till helg, bara 2 träningspass till sen slipper jag förstöra mig själv mer.

Tänk vad lite musik kan göra


Sitta på bussen hem och nästan somna och känna sig helt död och sen hitta lite musik som är glad och med lite bas i och jag vaknar till.

Jag ska stå för matlagning idag klockan 18 ska det finnas pasta, qorunfärssås med bönor och kryddor på boret åt min man.
Sen ska jag iväg och träna och som det ser ut nu är vi hela 11 stycken som är sugna på att sparka boll, kan bli en riktigt skoj träning.
Imorgon är det jobb och träffa syrran som gäller ska bli mysigt, inte setts på länge. Torsdag bjuder på jobb och dubbla träningspass första lite gym med sällskap och sen fotboll.

Fredag får vi väl se vad som händer, syrrorna fyller 18 på torsdag och skall firas hos mamma på fredag men jag jobbar till halv sju och det ryktas om att det ska bli party party hemma hos dem på fredag kväll så vi får se om jag bara svänger förbi och säger hej, äter lite mat och sen åker till Bålsta, vi ska på 50 års fest ute i skogen på lördagen nämligen.

Nej nu blir det lite pepsi, lite Top Model och sen matlagning.

Måndag

Och jag ska lägga mig i den varma sängen och slö titta på tv.

Har varit och tränat idag, riktigt skönt kommer känna av det i armarna imorgon och magen i guess.

Älskling lagade qourndippers och ris till middag det var gott sen åkte vi och handlade på Willys och jag har kommit fram till att jag är dålig på att spara pengar numera, den här månaden har jag inte sparat ett öre men å andra sidan så har jag en del pengar på mitt sparkonto så jag tänker inte ha ont i magen för det.

Efter Willys var jag hungrig igen så jag åt lite messmörsmackor, nu ska jag iaf krypa ner i sängen! 

Fel?

Någonting är inte riktigt bra med mig. Slocknade som ett ljus efter 22 igår vaknade 9 upp och frukost sen gick jag och vilade i 2 timmar och skulle gärna lägga mig ett par timmar till. Är helt slut i hela kroppen.

Älskling är på match någonstans ute i skogen och jag sitter hemma hos hans föräldrar ute i en annan skog.
Det är trevligt men eftersom jag inte mår tipp topp hade det varit skönt att ligga hemma i min säng, dricka pepsi och se på tv.


Freeeedag

Så härligt. Vaknade och kände verkligen inte för att gå upp men tanken på att det är fredag fick upp mig...

Så idag väntar en lugn dag på jobbet, hoppas jag, man ska aldrig säga så för då blir det kaos, men med 2 brister kan det nog inte bli fler.

Efter jobbet ska jag handla en kofta, min vita verkar ha fått ben och gömt sig och jag måste ha något varmt när vi ska åka upp till Norrland på dop, vi ska hela vägen till Gävle...


Måste pussa på min pojke innan jag som vanligt springer till bussen!

Hemma

En sån härlig dag. Jobba dela post och reklam och ett extra 12 våningshus. Sen ett kort kondispass på gymmet 30 min på cykel. Sen en timme på fotbollsplanen härligt härligt.
Imorgon bär det av till Bålsta och mys med älsklings familj.

Nu måste jag duscha och sen ska det packas lite.


Natti

Dumma mig

Skulle ju åka hem och sova, ska ju iväg och träna på gymmet om en timme sen ska jag träna fotboll ikväll. Skulle ju sova för att orka men icke, hamnade här ist.

Har ont i magen inför dopet på söndag, hur gör man?

Nu soffa och tv!

Träningsvärk

Shit mina ben gör verkligen ont.
Härligt att det är brist på jobbet så jag ska ta ett extra hus á 9 våningar, det är reklam, ska cykla hem, ska träna 2 träningspass.
Haha jag kommer vara sjukt trött ikväll.

Nu måste jag som vanligt rusa...

Onsdag

Uppe med tuppen och ändå somnade vi inte förens efter typ 12 igår och jag vaknade 2 gånger inatt och var tvungen att gå upp en. Min mage krånglar. Idag är det en kort dag slutar runt 14 så det är skönt.

Ska ta en snabbis på gymmet sen hem och mysa med pojken.

Nu måste jag rusa...

Gör som Syrran

Ibland känner man sig bara nere, då finns det vissa knep att ta till. Cascada, Bob "Legend" Marley, Spice Girls och Savage Garden.
4 Låtar med olika betydelse!

Jag ska fira

Idag Måndagen den 3 november fick jag en till vuxenpoäng. Efter lite mer än ett år på posten fick jag Fast anställning och jag känner mig så glad! Det känns riktigt skönt att veta att jag den 2 januari kommer ha ett jobb att gå till. Så jag ska slö titta på tv äta digestivekex med brieost och dricka massa juice och pepsi och fira i min ensamhet.

Är just hemkommen från ett riktigt härligt pass på gymmet, 30 minuters cykling, 20 minuter på crosstrainer, lite mage, plankan och lite övningar för rygg och armar med medicinboll och hantlar. Nu blir det åka av igen, ska hälla i mig en drink med proteinpulver också.

Det ska allt klämmas in träning den här veckan, en del annat som ska klämmas in också dock:
Tisdag Fotbollsträning på IP
Onsdag Gymma (om inte pojken får spel och blir arg)
Torsdag Gymma med sällskap och sen fotbollsträning på IP
Fredag Gå runt i Nacka Forum eller gymma får se.
Lördag Vara ute i Bålsta eller hitta på äventyr
Söndag Dop i Gävle, en del timmars bilåkande...

Nu ska jag ta fram brieosten!


Jag hatar måndagar

Av flera anledningar, det är alltid mycket och tungt på jobbet och vi slutar inte förens 15:30. Sen så brukar jag sova kasst mellan söndag och måndag så även inatt.

Idag ska jag träna för för första gången på typ 2 veckor ska köra cykel, crosstrainer och löpband i en timma, sen hem och mysa i sängen ensam, älskling har tränig och kommer hem framåt 11 då ska jag helst sova.

Nu måste jag borsta tänderna och sen ge mig ut i kylan..

Lördag

Gick och la mig efter "tidiga" Idol igår och tittade på Crash det är verkligen en kanon film.

Jag sover oerhört många timmar just nu, men jag har inte mått så bra den senaste tiden. Tidigare tränade jag ju som en idiot och åt som en.. Nu försöker jag ta bättre och har inte tränat på länge pga av ryggen.

Men de senaste kvällarna har jag suttit i soffan efter maten och det känns som mitt hjärta sitter utan på kroppen, det slår hårt och tungt och jag blir alldeles svettig. Igår höll jag en kudde framför magen och när hjärtat log hoppade den fram och tillbaka..
Känns inte alls bra.

Idag ska jag och älskling iaf till Nacka Forum och möta upp mamma och lillesyrran och shoppa lite, det ska bli roligt mamma kom ju nyss hem från Tallin och har säkert en del äventyr att berätta om.

Nu ska jag läsa lite bloggar och nyheterna och sen väcka pojken.

RSS 2.0