Happy Fucking New Year

Sitter här med kvällens första drink 50% Malibu och 50% Apelsinjuice.
In i dimman är det som gäller.

Hatar att det är nyårsafton, hatar att alla kan se positivt med det nya året, jag ser det som ännu ett år som kommer kantas av tårar, ångest och beroende.

Ska bara dricka, äta och hoppas på att slippa vakna upp imorgon med tårar och en klump i magen när jag slår upp ögorna och inser att 2008 inte bjöd på det jag bad om.


2008 skulle bli mitt år, det stod jag i kylan och lovade med tårar förra året, jag hade fel.

Fröken huslig


Nu har jag gjort rischoklad och bränt fingrarna på såväl choklad som på varma skålar.

När rischokladen stod i frysen började jag vispa äggvitor i bunke 1, grädde i bunke 2 och äggula socker och philadelphiaost i skål 3, cheescace är gott :)

Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem, han borde varit hemma för typ en timme sen, undra om det har hänt nåt...

Jag älskar grönt!

En sådan här fin grön tröja, men en älva fick jag i försenad julklapp!

Visst är den läcker?

En studie i sjukdom

  • Man är hungrig jämt eller aldrig... Jag är det på morgonen men sen är det fenito...
  • Man går trots allt upp i vikt efter som kroppen säger åt handen att stoppa den i chokladskålen och vips sitter all ischoklad runt magen.
  • Kroppen skriker efter annan träning än långsam gång mellan säng, soffa och kylskåp.
  • Jag har munsår, sår i näsan, kliande ögon och svidande och kliande över hela kroppen.
  • Hjärnan skriker efter lite annan läsning, Cosmo och Slitz är fina grejjer men lite annan mer hjärngympa skulle sitta fint.
  • Att hosta så det känns som att lungorna ska hamna på golvet som en del av inredningen är inte något av mina favorit sysselsättningar men det skiter min sjuka kropp i och hostar på.

Nu ska jag iaf krypa lite närmre min man som har jätte fina underkläder, tack kära småsyskon, och mysa.

 Jobbar imorgon sen är det 5 dagar vila, lovely.

Natti!

God Fortsättning

Julen i år blev inte någon riktig jul.

Vi inledde den 23 med mat och mys hemma hos mamma, klädde granen, öppnade klappar, tänkte tillbaka på gamla minnen och annat smått och gott. Vi öppnade till och med lite klappar, jag fick lite tvål och annat lukta gott av gudmor, underkläder av småsyskonen och andra småsaker.
När klockan blivit mycket tog vi vårt pick och pack och drog mot Häselby där vi hämtade upp lillasyster till älskling, och drog sen till Bålsta. Där det blev lite prat och sen sömn.

Vaknade sent på julafton, upp och äta god frukost och öppna alla klappar, en resa av mor och far, en videokamera av släkten i Karlstad, en filt av småsyskonen, massa biobiljetter, presentkort på Ikea, en klockan av älskling, biljetter till Bounce, lotter, lite pengar, en parfym och böcker fanns i mina klappar. Mycket nöjd!!!
Inte ens när vi såg på Kalle Anka ville julkänslorna infinna sig men men. Julmaten var god iaf, det blev mest sill och lax, svärmor hade gjort qorunbullar åt mig men jag är allt för kräsen tyvärr..
Vi åt choklad och cheescake till efterrätt vi gjorde succé jag och älskling med våra desserter iaf.
Vi hamnade i säng sent och jag sov extremt lite pga av hostan så vi gick inte upp fören vid 15 tiden åt risgrynsgröt och tog bilen hem  hit, gårdagen och dagen har gått i mjuiksklädernas täcken, jag hostar och snorar och känner mig inte alls bra men sånt är livet.
Imorgon bär det av till Bålsta igen där det är innebandycup och sen får vi se om det blir bio på kvällen.
Nu blir det iaf sängdags.

God natt och och god fortsättning!

23 December

Det är dagen före dagen och jag har noll julkänslor.
Vi ska iaf över till mamma och klä granen äta julgodis och mysa, inte för att jag är så mysig just nu, halsen låter inte lika illa men jag bara väntar på att börja hosta blod och som löken på laxen rinner nu näsan och det kliar i ögorna också. Så jävla nice.. inte...

Nu far vi iaf.





Tänk om man fick ligga nerbäddad och bli frisk men icke...

Hur sjuk ska man vara för att vara sjuk?

Jaha, så är ännu en måndag på jobbet över. Vaknade efter en helt kass natt vid 5, upp och på med de blå kläderna och sen bar det av till jobbet, efter 20 min kom en våg av illamående över mig och jag fick fly in på toaletten, svetten lackade, huden var kritvit och ben och hönder var som mjukaste spagetti, inte roligt alls. Men tog mig igenom hela dagen trots allt. jag gick vid 15 och handlade de sista klapparna så nu är jag klar, känns bra!

Nu är vi nyss hemkomna och jag har hunnit duscha, på spisen står dagen lunch/middag det blir tortelini med ost och spenat men ostsås till, det kallar jag smaskens.
göra rischoklad. Vi har köpt mörk choklad, mint, apelsin och vanlig mjölkchoklad så det ska bli choklad i massor!

Nu ska maten lagas.

Ha en trevlig kväll!

Hej Kråkan

Min hals är ett helvete. Jag kraxar och det gör ont att svälja.
Idag bär det av till Maffian i Tyresö, ska bli trevligt, äta gott, träffa släkten och bara mysa. Jag saknar min familj väldigt mycket, vi träffas alldeles för sällan.

Om man bortser fram halsen känns det rätt bra i kroppen, träningsvärken i benen är borta, thank god för det. Jag gymmar ungefär 5 pass i veckan och tränar fotboll en eller 2 gånger.
Varje gympass tränar jag fettförbränning och kondition, typ cyklar, crosstrainer eller skridskomaskinen (som är min favorit, min rumpa har verkligen krympt efter att jag börjar köra 30 min varje gymmpass, nu hittade jag tom vad den heter den heter Cardio Wave). Men 2 eller 3 av passen ägnar jag mig åt styrka också, en dag blir det armar, rygg och mage och då brukar jag ah ont i magmusklerna och i armarna i ett par dagar, den smärtan är rätt skön.
En dag brukar jag träna ihop med någon typ älskling eller annat sällskap och då brukar jag träna lite random, lite allt möjligt.
Sen ett pass vanligen på torsdagar tränar jag ben och då tränas benen verkligen, det är insida, utsida, framsida, baksida av lår och vader. Det är benpress och rumpa och jag avslutar med 50 utfalls steg varav hälften av dem med vikter på ryggen. Så varje fredag och lördag brukar mina ben protestera och den smärtan är inte lika skön.

Nu kommer jag ha ett träningsuppehåll fram till typ nästa söndag.
Dels är det halsen och spökar och jag ska trots allt klara av att jobba i två dagar till, sen är det julafton och hela julen ska vi tillbringa ute i Bålsta, jag åker nog hem den 27 och sover hemma innan jag åker tillbaka och kikar på älsklings innebandycup.

Nu ska jag krypa ner under älsklings täcke och mysa lite. Ha en trevlig söndag!

Lördag

Dagen började tidigt, vid 9 käkade vi frukost ute i Bålsta och tog sen bilen till Almunge där jag kollade på när älskling spelade innebandy och sen kan vi sluta där..
Vårt fotbollslag är inte så bra och älsklings lag är på samma nivå...

Vi ska strax gå över till älsklings moster som fyller år, det blir god mat och annat trevligt.

Jag har ont i halsen, i bröstet, i bröstkorgen och i typ resten av kroppen. Inte roligt. Jag älskar att röra på mig men just nu dödar bara trapporna mig.

Nej svira om kanske. Ha en trevlig lördag!

Hello I´m alive

Japp jag lever.
Har tränat, jobbat, sett massa film och bara varit den senaste tiden.

Är nyss hemkommen från en härlig dag på jobbet, massa julkort, jobbigt regn sånt där som letar sig in överallt men inte ens syns på vattenpölarna.
Jag, älskling och älsklings syster ska snart bege oss ut till Bålsta, det känns som vi är där jämt, kanske för att vi är det...
Men ni ska bara dit över natten, det är som vanligt innebandyträning på fredagar och imorgon har älskling match ute i Uppsala. Morgondagen bjuder också på middag hos älsklings moster tillika min chef som fyller år, trevligt trevligt, låt oss säga att det kommer pratas en hel del om posten...

Söndagen bjuder på mys ute i tyresö, Farmor och farfar ska fira julen i Finland hos släkten där så vi ska hem till dem och käka lite julmat och annat mys.


Skulle ha tränat ett kort pass idag men halsont och hosta kom i vägen, så idag blir det bara att gå en del.


Kolla in dessa bloggare också:
http://nicolefagerholm.blogg.se/
http://linnfagerholm.blogg.se/
http://denza.blogg.se/
Älskade systrar!

RSS 2.0