Geni!

Savage Garden har ju gjort min och älsklings låt.
Jag brukar lyssna på en låt och sen bli kär i den låten.
Men varför har ingen sagt att SG är ett gäng med geniner!



älska

vill du andas i kapp?
låta mina hjärtslag formas under dina händer
känna din varma kropp tätt intill
ger mig lyckobilder under ögonlocken
ska vi älska i natt?
som att morgonen inte kommer
vira in oss i lakan och svettas
kyssas, smekas, ta och ge
jag vill se dig
höra dig
få dig
att njuta

låt oss älskling
stänga dörren
och äta upp varandra

Datanörd?

Nope snarare motsatsen, brukar kolla Aftonbladet typ 5 minuter per dag sen orkar jag inte mer.

Har somnar runt 20 hela veckan sover typ 9 timmar per natt och är ändå helt död, mina ben värker och allt känns ruttet.
Äter bara massa skräp, godis, semlor och massa mat men men jag kommer aldrig bli lika vacker som Victoria Beckhem så det är väl bara att fortsätta träna när jag blir bra i benen så kanske jag blir lite vältränad iaf.

Ikväll vankas det 3 rätters middag och tid i tvättstugan, snacka om tvära kast.

En sån helg

Började med att i fredags åkte vi ut i buschen för middag och mys hos svärföräldrarna. Vi fick vänta i 45 minuter på våt thaimat eftersom de missade vår beställning.
Sen åkte vi och käkade och såg på Lets Dance, jag kröp ner i sängen när älskling kom hem från sin träning och fick masssage så jag skrek för hela benen.

Lördagen började med frukost i värmen, svärföräldrarna bor i ett litet hus ute i skogen i Bålsta och de har en kakelugn som jag älskar att sitta framför. Efter frukosten drog jag och älskling till Barkaby, vi köpte en luftmadrass size gigantisk och en sovsäck eftersom vi skulle till Västerås.
Efter shoppingen drog vi till Max och käkade och älskling instruerade mig i att äta pommes och glass och nu är jag såld!

När magarna var fulla drog vi tillbaka till Bålsta och jag kollade när älskling åkte på stryk i innebandy, sen bar det av till Västerås. Vi kom dit käkade lite och sen var festen i full gång, jag höll mig till pepsi max och fick därför köra lite bil, vi virrade runt i Västerås och jag blev stoppad av polisen och har nog sällan varit så nervös men det gick bra i alla fall.

Efter att ha skumpat runt i Västerås fortsatte vi festa fram till 4 då vi blåste upp vår gigantiska madrass och slocknade.
Vaknade till vid 11 och gick till pizzerian och köpte sallad min sallad vägde säkert 1 kilo och kebabrullarna vägde 2,5 så jävlar vad mat vi fick.

efter Västerås åkte vi inte hem utan vi tog en tripp 5 mil åt "fel" håll för att kolla på bil, efter mycket om och men blev jag 20000 fattigare och en Skoda Felicia i grönt rikare.
Så jag fick köra golfen till Bålsta 11 mil varav mer än hälften i snökaos, fy fan!
Efter lilla bilturen kom vi hem och käkade popcorn i sängen.

Idag jobbar jag inne på FC vilket är skönt, mina ben är inte lika hemska som förra veckan men de är inte helt bra heller, så nu har jag 5 eftermiddagar/kvällar fria så det känns konstigt.

Nu måste jag svira om för att bege mig till jobbet!
So long!

Smärta

Benen är inte bättre, gör ont, pirrar och svider, mollnande värk.
Inte så skoj.

Har varit i tvättstugan och tvättat inte så kul när man haltar fram.

Ska lägga mig i sängen och invänta massage till kvällen.

Skadeskjuten

Precis så känner jag mig, har en gammal skada i benet sen när jag var typ 14, drog av sätesmusklen, har haft ont av och till men efter gårdagens löptur gör det nu riktigt ont.
Ska hoppa resten av träningarna den här veckan och lägga mindre fokus på ben ett tag framöver.

På jobbet linkade jag fram och det är inte kul, i ett hus stod hissen still, när jag kommit upp och ner för 5 trappor kändes det som om jag tappat mina ben ett par våningar upp, inte så kul.

Jag har suttit och letat present till lillsyrran som fyller 14 nästa helg, har nog hittat en perfekt present, måste bara be älskling om hjälp.

Nu ska jag ta en varm dusch, krypa ner med min nya vetevärmare i soffan och kolla på tv.
Ska bege mig till hallen ikväll iaf och säga hej, sen åker jag nog hem, klarar inte av att sitta och titta på och inte kunna träna.. :(

Trötter

Sådär ja, hemma efter gym och jobb.
Ska slänga ihop något att äta, är inte alls hungrig som vanligt.

Det här med att äta frukost har blivit en vana nu, det är ju guld värt, men det gör ju att jag inte är hungrig till lunchen så lunchen brukar bli lite bröd, frukt och keso, och lunchen äts ju sent eftersom jag ätit frulle och då är jag inte hungrig på kvällen.
Hum inte bra detta.

Imorgon blir det en kajko dag på jobbet men det går nog bra iaf.
Sen efter jobbet är det armpass på gymmet och sen avrundas kvällen förmodligen med ett löp pass med laget.
Onsdagen bjuder på jobb och kondis och magträning på gymmet och som avslutning ett innepass i Lilla Alby, ska även försöka värma upp med 15 min löpning innan.
Torsdag ska jag hör och häpna skita i träning och åka in till stan och gå på Lindex, Hm och Stadium och handla lite, för det är jag värd.
Fredag är det de härligt muskulösa benen som skall tränas, det är så härligt att känna musklerna jobba, sen blir det tåg ute i buschen för att på lördagen åka och röjja i Västerås, gammelgubbe M fyller 25 och det ska firas med malibu!
Söndagen lär bli en rätt soft dag känns det som....

Rastlös

Nu har jag bakat, städat mera, satt på en tvätt och en maskin med disk, vikt ihop alla kläder, bytt i sängen och nu ger jag mig ut på en promenad. Hade tänkt ha en tur till gymmet men mina ben är faktiskt lite möra efter gårdagen...

Pappsen skulle ju skicka blommor så jag tänkte ju vara hemma och ta emot dem men nu orkar jag inte sitta här och uggla.
Har ätit upp de sista naturgodiset och lite annan choklad, borde kanske käka något vettigt ist.

Men nu blir det provmenad med Helen Turstens bok i lurarna!

Husmor

Kom hem igår efter ett riktigt långpass på gymmet, städade badrummet ordentligt såpa är mina nya favorit.
Dammsög lägenheten och plockade ner all tvätt.

Sen slocknade jag i soffan vid 22. Vaknade upp imorse vid 9 av klockan låg och halvsov till halv 10, nu laddar jag över ljudböcker och musik till telefonen. Ska ge mig ut på en promenad med en ljudbok i öronen om en stund, sen ska jag baka, vika kläder och ikväll väntar jag på att något skoj ska hända.

Älskling kommer ju hem ikväll och jag hoppas på att han har planer för kvällen.

Stor Flicka

Nu är jag 21, det känns bra.
Fick presentkort på Ikea och Hm.

På söndag dyker som sagt Maffian upp.

Vi har precis tittat på film och vikt ihop strumpor. Nu ska jag sova, är aptrött och kroppen också.
Natti!

Tisdagsmorgon

Sitter här påklädd och klar, vaknade 0509 men lyckades somna om, men var således pigg vid 0550 när klockan ringde.
idag väntas med bli en dag på jobbet med dels utdelning på mitt distrikt och dels en bit av 76. Så där lagom kul.

Sen ska jag ta mig till gymmet, kondisträna och träna armar i 90 minuter, sen hem käka och sen lutar det åt löpträning med laget, då snackar vi intensivträning. Trappor, lyktstolpar och backar är verkligen jobbigt, men roligt och bra för kondisen. Hoppas bara att jag får må bra idag. Igår var jag verkligen inte på topp.

Ha en trevlig tisdag!

Typ Sjuk?

Kom till jobbet lite sent eftersom SL är muppar.
Men men.

Efter dryga timmen på jobbet kom en våg av illamående över mig och jag har gått runt som ett lik halva dagen, ansiktet skiftade iaf från grönt till vitt. Men när jag var ute på turen i solen blev det lite bättre. Dagens gym planer gick dock åt helvete, jag promenerade hem ist och ska gå runt ett par steg i lägenheten så jag kommer upp i mina 20000 steg.


Dagens middag är verkligen en favoriträtt. Ett par qournfilér, kokande vatten, en påse Lime Wok Spice Mix, lite lime och kokos. Så jävla gott. Men starkt. Så jag åt tomater, melon och mozzarella ost till.



Älskling tog nyss bilen till Bålsta där det vankas innebandyträning, jag ska ta mig in i sovrummet och lyssna på Snöstorm och Mandeldoft av Camilla Läckberg och gå ihop mina 2000 steg.



God Natt!

Söndag

Mardrömmar.
Det beskriver natten.

Fy fan vaknade upp och har legat i älsklings armar och skakat i timmar. Nu är det bara mina ben som skakar och det är obehagligt.
Jag skulle vilja gå ut på promenad men drömmarna i natt handlade om saker som gör att jag inte vill vara ensam.

Men ikväll vid 17 ska jag gå ut en liten stund, sen ska vi köpa pizza till middag och jag ska kolla på veckans topmodel avsnitt.


Veckan som kommer lär likna den här.
Måndag jobb och träning kondition på gymmet
Tisdag jobb, gymma armar och förmodligen kondisträning med laget
Onsdag jobba, gymma mage och inneträning med laget
Torsdag jobba och gymma kondis och random träning
Fredag jobba och gymma ben
Lördag älskling är ute i Bålsta till 19 eller nåt, jag tänkte åka till stan och shoppa lite
Söndag maffian och övrigt folk kommer hit



Uppdatering

Riga var härligt. Komma bort. Att sen kära syster ska åka till sjukan och ha sig drog ner lite på stämningen men iaf. Vi såg Zeppelinhallarna, Hotell Latjo, käkade på Lido och gick en massa. På båten hem skakade vi rumpa, att vi inte gör det oftare vi två...



Den här veckan har bestått av jobb och träning. Varit på gymmet alla dagar utom onsdagen så jag spenderade 500 spänn hos tandis ist, härliga pengar.. Veckan träning har hamnat på 10 timmar och 35 minuter. Känns bra. Får se vad som händer imorgon.

På onsdag fyller jag 21 och det lär firas med ett magpass på gymmet och fotbollsträning. Haha..

Maffian kommer hit på söndag och firar mig. Jag har som vanligt svårt att komma på vad jag önskar mig men en pilatesboll i en rolig färg, en yogamatta och en bärbar data skulle inte sitta helt fel.

Har precis kollat på Melodifestivalen och detta måste nästan vara ett skämt, Alcazar och Sernholt var de enda som gjorde det skaplig och Sernholt kom inte ens till en av duellerna. Men men röstar man inte får man väl inte säga så mycket.

Idag har jag ätit på tok för mycket choklad känner mig uppsvullen och stor som ett hus. Kanske dricka lite pepsi och somna på soffan...


God natt!

RSS 2.0