Fredag

Äntligen fredag. Känns ju dock inte som man jobbat så mycket den här veckan. Delat post 2 dagar och resten av tiden på FC, lite slappt.

Idag slutar jag 18:30, också lite segt men jag ska hem och kalasa på Sushi och njuta av en cider eller 2 tillsammans med min älskling.

Jag sak krypa ner i soffan en stund innan jag ska bege mig till jobbet.
Igår kväll mådde jag pytn hjärtat slog jätte hårt, jag frös och var var pojken trodde på feber så jag gick och knoppade vid halv 9 och gick upp vid 8 idag så nu borde jag iaf fått lite sömn...

Häftiga Familjen!

Vi i vår familj älskar verkligen varandra. Det gör man nog i alla familjer men iaf.
Min ena syster har ett körsbärsträd på vaden med en blomma för varje familjemedlem. Jag har min Ohana tato på vaden och igår gjorde mamma slag i saken och tatuerade en ängel med våra hamn som vingar
 

   


Är de inte läckra?

Sovmorgon

Så ljuvligt skönt att vakna till sol och blå himmel och inte natt svart mörker. Jag har knappt hört skolbarnen heller, vi bor ovanpå en skola...

Eftersom jag fick en sådan skön sovmorgon samt ska stå inomhus hela dagen ska jag promenera en bit till jobbet iaf, ska ta en promenad till Rinkeby där jag kan ta en buss. Men så måste jag fixa i ordning mig nu, kan inte sitta här som en annan tomte.

Ha en underbar dag! 

Frusen

Efter att ha suttit ganska länge vid datorn började världen snurra för fort, kände mig illamående och konstig och deckade i soffan. Sov ganska länge men vaknade till och kollade på film med babe, sen blev det middag. Dagen till ära mannagrynsgröt med kanel och hallon och en macka. Riktigt smaskens.

När klockan blev 20 tog jag på mig vinterjackan och gick ner till nya Rissne och spanade in planen och snackade med tjejerna, men för att inte ställa upp och vara bollkalle är nåt så var jag vuxen och gick hem, gick lite extra dock.
Känner ett behov av att röra på mig.

Är lite snurrig nu igen och lite hungrig eller kanske sugen, inte lätt att reda ut allt alla gånger. Ska iaf krypa ner under dubbla täcken och kolla lite tv eller läsa lite. Imorgon är det sovmorgon och jobba sent, slutar 18:30, det är lite trist, men det är bara att bita ihop.
Sen sängen var det!

Blandsaft

Mamma kom ju hem från Tallinn idag och hon har köpt ett 12 pack Viru Valge cooler till oss, smaskens.

Längtar till på fredag när ännu en jobb vecka är över, atr krypa ner i varmt badvatten med en viru i handen och njuta av värmen. Sen smörja in mig i kokoskräm och äta sushi tillsammans med pojken.
Längtar.

För övrigt blir det här en sån där konstig vecka, ska stå på Fc resten av veckan, blir alltså inte så mycket rörelse men det kan vara skönt för ryggen. Har ju träning idag men ska bara ner och säga hej sen ska jag hem och sova.

Nu ska det mysas med pojken!

När vi ändå håller på

Det här är min och Älsklings låt. Den ska jag dansa bröllopsvals till om det så är det sista jag gör. Det här är vår låt, den handlar om oss, om en viss natt.



Savage Garden - Truly Madly Deeply
(Ett stycke kärlek)

Duktiga Släktingar!



Kusin på Trummor och sysling på bas


Kusin Sjunger

Och så har jag en lillesyster som är Gudomligt duktig på att spela Piano men kan inte spela fotboll och försökte då få lillebror på den sida att börja lira (än så länge är han ju bara 10 månader men iaf) Men han dansar tydligen redan, så det är bara att inse, det där med musik har tydligen gått till andra  släkten.

Jag får väl hitta något jag är bra på ist...

Smärta

Min rygg är kassare än kass. Den värker och ilar och bröstkorgen gör likadant. Gick hem en timme tidigare från jobbet tom...

Jag gick till gymmet men inte för att träna trots att det var planen, jag gick och solade i 16 underbara minuter, riktigt skönt att ligga där och njuta.
v Hemma satt babe och spelade data och när jag kom hem gjorde jag detsamma. The Sims rockar, haha jag är som ett barn ibland.

Men när älskling drog till Bålsta på träning sjönk jag ner i soffan och zappade tills jag kom på att jag borde äta något så det blev lite risgrynsgröt med hallon och kanel och sen en bit brieost på ganska många digestivakex, mums!

Sen pratade jag med min far i en hel timme, det var länge sen, vi pratade om mina småsyskon, om jobb, om vi verkligen är släkt eller om båda mina föräldrar är brevbäraren haha jag är så olik mina föräldrar i vissa avseenden och så lika dem i andra, sen så bestämde vi att han och lillasyster kommer hit en helg i november, riktigt härligt!

Nu är jag proppmätt och ska krypa ner i sängen med Epilogen av första Hamilton boken, Guillou är ett geni!

Das Wekend

Ännu en härlig helg som snart är till ändå.
I fredags låg vi i sängen och bara pratade och mös innan vi åkte till Sumpan och åt på Subways. Sen tog vi pendeln till Bålsta och gick runt i centrum, älskling köpte lite innebandygrejer.

Sen bar det av ut i skogen där älskling mamma och pappa bor vi käkade gott och sen tog älskling bilen till innebandyhallen och kom hem ny duschad och söt efter Idol.

Förövrigt var det helt fel person som åkte ur idol, Johan måste ut nu och Kevin kommer ha hem alltihop.

Lördagen bjöd på frukost i skogen och sen åkte vi till innebandyhallen och kollade på Valhall som åkte på stortorsk, så nu ska jag bli innebandyfru också trevligt trevligt :)

Efter att ha fått skjuts från Bålsta till simhallen slängde jag mig i bassängen och simmade 20 längder innan jag drog på mig ansiktsmasken och satte mig i bastun i 10 min, men var alldeles för stressad. Skulle ju vara hund vakt och hade som vanligt tagit fel på klockan, men det löste sig trots allt.

Sprang till tuben och sprang upp för alla trappor och möttes av världens sötaste hundvalp som jag fick äran att ha hos mig hela kvällen.
När älskling hem hem så hade han kinamat med sig så vi hade en mycket trevlig kväll.

I morse vaknade jag och gjorde frukost på sängen till älskling och efter det har vi legat i soffan och käkat choklad och slöat.

Imorgon blir det gym och en repa till gymmet lugn kondisträning och sen ska jag sola och bli brun.

Sovmorgon

Jippi jey första vardagen på länge som jag skulle få sova lite längre och vara helt ledig. Men som hyresgäst är det okej att vakna klokan 07:30 av att någon hammrar i sitt golv ovanför oss, dvs i vårt tak. N borrar det och det känns som man borrar i mitt huvud.

Toppen verkligen.

Lyckades somna igår efter mycket tårar och prat med älskling, jag är glad för hans skull han fick en ny tjänst på jobbet men igår rann det likson över.

Idag är vi iaf lediga, jag hade ju satt klockan på 0520 bara för att kunna vakna och sen säga nej vi struntar i jobbet idag, men jag vaknade och dödade klockan.

Förövrigt är min rygg knas just nu, svider och känns spänd, fy fan vad trött jag blir, men men bara att bita ihop.
Ska hänga tvätt och sen krypa ner i sängen.

Bästa Vän

Jag och min bästa vän har köpt skor, hela 2 par, ett par vita converce typ för 99 spänn och ett par stövlar för 125, känns riktigt bra.

Efter att ha haft en toppenkväll med min bästa vän kändes det som att gå in i n vägg när jag kom hem. Jag är verkligen en usel flickvän som inte kan glädjas åt min pojkvän men det är inte lätt när man själv kämpar som ett as och inte får något för det. Ska krypa ner i sängen med mina tårar och hoppas på en bättre morgondag.

Stress

Har inte tid att sitta här egentligen men men.
Ska dammsuga, duscha och sen åka och möta Ida, hade varit skönt att hinna sluta ögonen i en kvart eller så men det får bli skönhetssömn imorgon ist.

På jobbet var det tungt och bökigt, dryga 90 kg reklam allt som allt, det är sällan kul.
Men bara att bita ihop.
Imorgon är vi ju lediga.

Jag ser fram emot en trevlig eftermiddag på stan, ska dessutom flytta lite pengar så jag kan köpa ett par skor eller nåt, jag är sugen på att shoppa.

På lördag ska jag först ta en repa till stan och sola solarium och sen ska jag åka till Eriksdalsbadet och försöka simma 200 meter och sen bada bubbel pool och bastu och bara njuta. Jag gillar att simma men nu värker ryggen som satan och då är verkligen allting jobbigt.

Nej dammsuga var det, skönt att älskling iaf tar vardagsrummet ikväll då är det bara hall, badrum, sovrum och kök som ska få besök av Snabeldraken ( min mammas namn på Dammsugaren...)

Scones

Jag är periodare när det gäller mat. Just nu är det mycket yoghurt utan socker och med lite fett, minikeso och favoriten scones, doppade i Önos egen sylt sötad med fruktjuice och med lätt ost.

Desutom är scones barnsligt lätt atta laga, 8 dl mjöl, 1 msk salt, 4 msk bakpulver som rörs ihop, blanda i 100 gram rumsvarmt smör ochhäll ner 3 dl mjölk, forma till en deg, klicka ut på en plåt, platta till och sen 10 min i ugnen på 250 grader, ät dem varma med te. Haha barnsligt lätt!!!

Ska sova nu, väntar bara på att babe ska komma och göra mig sällis.

Imorgon är det jätte tung reklam så jag behöver lite sömn. Skönt att det är "fredag" imorgon iaf för oss.

Nej sängen var det.

Deghög

Ligger hemma i sängen och kollar på tv på datorn, skulle ju träna men min kropp mår inte alls bra så det blir TV och gotte i sängen idag. Imorgon blir det middag med Ida oc på fredag blir det mys med Älskling...

Smärtsamt

Ryggen för ont som satan, men ska ta ett piller och krypa ner i soffan med en filt och kolla lite TV.

Sen vid 17:30 drar jag till Råsunda och kränger korv på derbyt. Hoppas såklart på vinst men lika skulle kanske vara bra för stämningen.

Borde koka lite pasta också för vi har inget bröd, ingen ost ingenting att stoppa i magen förutom pasta men det tar sån tid.. Haha jag är världens lataste när det kommer till mat...

Helg

Helgen har varit mysig, syrran fyllde år och jag har ätit massa skräp och kommer fortsätta med det till på onsdag.

Efter att ha sovit på en hård säng så skulle jag sträcka mig och lägga upp saker högt upp på en hylla och sträckte således ryggen så nu känner jag mig som en tant på 80 men ledvärk. Så ingen träning förens p onsdag om det är bra då vill säga.

Ska iaf sova nu, pojken vill ha sin dator tillbaka.

Inställning

Jag erkänner här med utan omsvep att träning är min drog, jag skadar min kropp något otroligt när jag tränar som jag gör men inte äter ordentligt, men jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Men älskling sa att bara med inställningen att jag faller ner i träsket igen kan hjälpa mig upp.

Jag var 100% inställd på träning idag med tjejerna i Rissne vi skulle spela lite tvåmål och bara ha skoj, men eftersom så många sagt nej blir det en runda i Ursvik med några av tjejerna ist, känns inte alls lika lockande men men.

Har kört en runda på gymmet också, 12 minuters jogging på löpbandet och sen lite olika maskiner och sen stretchade vi.
Jag ska få köpa protein pulver av mamma imorgon, blir bra kanske kan bygga lite muskler nu förstör jag bara min kropp.

Idag har jag iaf ätit, en vegmacka på Sandys med keso och sallad och sen en halv avocadosallad och bröd. Så nu jävlar ska det springas iaf så mycket jag orkar.

Nu har jag 2 träningsfira dagar att se fram emot, imorgon blir det dessutom tacos hos mamma en av mina favoriträtter så vi får se vad som händer.

Vågen står helt stilla tyvärr men jag ska börja mäta mig nästa vecka och se om kroppen reagera på träningen eftersom vågen tydligen inte gör det.
Nu blev det långt och snurrigt men det är skitsamma...

Lilllördag

Nyss hemkommen från en kondis pass på gymmet.
Har blivit lite träning den här veckan trots allt.

Måndag, tisdag och onsdag på gymmet, imorgon blir det gymmet med sällskap och sen på kvällen blir det lite 2mål med laget.

Jag har en ny crusch Scones, det är fruktansvärt gott.

Det känns som att jag kunde vräka i mig naturgodis ikväll och jag säger så här blir det så så blir dte så, för just nu är jag för låg för att orka lova att hålla mig borta från saker och ting.

Längtar bort till värmen, över allt står det om Thailand och jag vill verkligen dit, men men näst nästa vinter då jävlar.

Nu TV!

Ångest

det sliter och drar i min kropp just nu, står inne på FC och ska vara inne hela dagen, jag måste ut och röra på mig för att må bra. Jag ska träna som en tok ikväll iaf, och dubbla pass imorgon både styrka och fotboll måste få ordning och reda på alla tankar och jag tror att det bara är träning som jag lösa det, så jävla fel men vet inte annars hur jag ska göra.

Det rycker i benen och jag stirrar mig blind på stegräknaren. Måste röra på mig nu.

Mörk morgon

fy vad jag hatar mörker, jag vill ha solsken och ljus, mörker gör mig ledsen och tung i skallen.
Somnade gråtandes igår, inte alls roligt dumma dumma tankar.
Tur att jag ahr världens bästa pojke att luta mig mot nr det blåser som hårdast.

Har hällt i mig ett glas nyponsoppa utan socker nu ska jag bara borsta tänderna och sen bege mig till jobbet.

Ikväll vankas träning!

Söndag

En riktigt jobbig dag. På gymmet gick det undan iaf, 30 min crosstrainer, 15 min joggning på löpbandet och 15 min sittcykel sen blev det lite mage, så kroppen mådde prima när jag kom hem.
Cyklade dessutom till och från gymmet á 15 minuter.. När jag kom hem drack jag lite smoothie och åt varm mackor.

Jag trodde ju att jag hade fått säsong ett Cd 1 av House men icke det var CD2, men jag såg den iaf och House är störtskön.
Jag har även varit nere i tvättstugan det är så dj*vla tråkigt men det måste ju göras, pojken vill ha tillbaka sin dator nu så nu får jag flytta mig...

the weekend

I fredags blev det en slapp dag på jobbet eftersom jag jobbade inne på FC, men det tog jag igen på gymmet, en halvtimmes cykling i hyfsat tempo och sen 30 min på löpbandet där jag varvade joggning, gående och springa, riktigt skönt att känna musklerna jobba.

Sen bar det hemåt och jag åt fiskbullar till middag, sen slocknade jag som ett ljus i soffan.

Igår vaknade vi rätt tidigt av att en kompis till pojken ringde och var pigg.. men jag hade ont i magen och la mig för att läsa och sova ett par timmar till, vaknade sedan till och åt lite frukost och lite överblivna rester från naturgodiset från i fredags inte bra men men. Sen så dammsög jag och vi bytte i sängen och fixade och donade, sen hamnade jag framför "A shot of Love whit Tila" på MTV satt och garvade åt det rätt länge.

Eftersom vi inte har så mycket deneros tömde vi spargrisen och där i låg det över 1000 spänn så vi kilade ner till affären för att handla dels middag och annat smått och gott.

Till middag blev det tacos med massa grönsaker goda taco såser och qornbitar, riktigt gott.

Men efter en helg i frossandes tecken blir det ett runda på gymmet idag, 1 timmes kondis har jag planerat iaf och sen blir det nog lite mage vi får se. Blir ju en del träning i nästa vecka som det ser ut också.

Måndag gymma med sällskap blir nog fokus mage
Tisdag fotbollsträning och/eller gymma isf fokus ben
Onsdag gymma fokus ben eller armar
Torsdag fotbollsträning och gymma
Fredag ska vi hem till mamma och fira syrran som fyller år så vi ska sova över där
Lördag lär bli en slappdag
Söndag en vända på gymmet för att träna bara kondis.


Sen lär som vanligt hälften av mina planer ändras fram och tillbaka och det är det värsta jag vet, jag behöver rutiner som jag planerat annars blir det fel uppe i hjärnan och det får min pojke tyvärr lida för för om jag inte tränar, äter, gör det jag planerat åker mitt humör bergochdalbana och det är inte roligt.

Efter gymmet idag ska jag iaf se första delen av säsong 1 av House och ägna kvällen åt att tvätta i tvättstugan...


det blir aldrig som jag planerar

Idag blev det dryga 90 min på gymmet lite cykel, crosstrainer och sen fokus på armanra, de skakade efter ett tag. Lite box med hantlar lite olika maskiner och sen lite fria vikter, faktiskt riktigt kul.

Men blir ingen fotbollsträning iaf, vi var hela tre styckna som tyckte fotboll lät kul idag så icke.

Och morgondagen ser också annorlunda ut, skulle ju jobbat, tränat och åka till tyresö, men nu blir det sovmorgon, jobba eftermiddag och sen åka till gymmet och köra kondition i 60 minuter. Allt blir knas, blir ju mysigt att kunna sova en stund längre bredvid pojken men tvätttiden åker på stryk eftersom jag måste träna efter jobbet. Får försöka boka en tid till på söndag för pojken har också ändrat sina planer så han ska questa på söndag inte lördag.

Gah jag blir snurrig av alla planer hit och dit.
Är inte trött i kroppen längre skulle vilja gå tillbaka till gymmet och köra kondis en timme som komp för utebliven fotbollsträning men det får bli imorgon. Borde duscha men känner inte för det heller.
Allt är knas och det känns som jag ätit för 2 idag,  en skål yoghurt och 2 grova frallor.
Inte ens sugen på messmör.

Jag väger lite mer än igår men jag kan ju inte räkna med att gå ner dryga kilot varje dag...

Ingen träning idag

Eftersom jag träffade mamma efter jobbet, vi fikade,sprang i affärer, var på bio såg Patrik 1,5 fruktansvärt fin film och sen käkade vi middag. Jag åt pastakuddar med ost och spenat i tomatsås riktigt gott, nu står dock min mage i 5 hörn.

Att jag sen började dagen med morotskaka och juice vid 15 tiden kanske förklarar en del, sen blev det några lakritsbitar och sen pastan på det.

Imorgon blir det dubbla träningspass flörst styrka för armarna och sen fotboll och förmodligen lite jogging.
På fredag blir planera också ändrade hade tänkt tvätta och sova ut men ist blir det lätt kondisträning efter jobbet på gymmet och sen hem duscha och piffa till mig för att åka ut till tyresö och fira kusinen som fyller 20.

Det får bli tvätt i helgen ist, och kanske ett träningspass lördag eller söndag. Min mamma tycker jag är dum i huvudet men det bjuder jag på. Min pojkvän har idag kallat mig för Idiot och pucko men jag kan leva med det också.
Om jag lyckas gå ner 4 kilo till ligger jag på en godkänd nivå sen är det hellst 3 -5 kg till som ska bort så kommer jag se ut som en prinsessa.

Åh en sån härlig dag!

Vaknade av klockan och när jag väl tog mig upp kände jag mi rätt pigg.
Har packat ner kläder, ska ju möta mamma efter jobbet.

Vaknade upp med lätta känningar i magmusklerna men benen verka m hyfsat, men när jag gjorde utfall med skivstången på nacken verkar någonting gått galet för jag är svullen och har ont i nacken inte roligt.

Nu väntar en härlig dag på jobbet!

Ont

Nyss hemkommen från Gymmet, tränade kondis på crosstrainer och sittcykel i 35 minuter sen blev det benträning för hela slanten, skakade i hela benen och träningsvärken lär komma som ett brev på posten.
Imorgon blir det ingen träning samt god mat med mamma, det pratas också om bio och isf ska jag unna mig några bitar choklad och lakrits.

Sitter och fryser och lyssnar på Anna Bergendahl Have a heart. Den är bra, har fått tre nya filmer från Love Film, funderar på om jag ska se nån men då lär jag somna. Ska försöka hålla mig vaken tills pojken kommer hem, då blir det messmörsmackor. Ska iaf lägga mig i soffan om en stund, måsta bara städa och rensa lite...
Inte roligt men vad gör man inte?

Det blir nog bara ett eller 2 pass på gymmet till i veckan, gym och fotboll på torsdag och gym fredag eller lördag, beroende på hur kroppen mår.
Går sakta men säkert neråt.

Träningsdos

Vaknade nyss till, gick på gymmet efter jobebt dryga 80 minuter, en timmes lugn kondis träning, 30 min på cykel och 30 min på löpband och sen lite magträning.
Imorgon kan det bli fotbollsträning annars blir det stenhårs benträning på gymmet, vill nästan hellre gå på gymemt för fotbollen blir så sent och ioch med de senaste nätterna behöver jag sömn.

Idag har jag frossat i messmörsmackor, det är kanongott, ska göra mig en kopp tea och vänta på pojken.

Kan man kräkas av trötthet?

Inatt blev det lite små tjafs, somnade vid 22:30. vaknade 2 timmar senare av ett vrål av en mycket söt pojke 8som då inte var så söt i mina ögon dock), så jag gick ut och sa til honom att hålla käft, 15 minuter senare utan att jag kunde somna om drocg jag igång den bärbara datorn i sovrummet och surfade runt. 00:40 kom han den söta och ville att jag skulle ligga bredvid honom i sängen, jag vägrade men kapitulerade runt 01, men sova nej tack, så jag har gjort allt för att hålla ögonen öppna eftersom klumpen allan i magen inte är att leka med. hHar väl halvsovit nån timme eftersom att runt 4 kom ajg på att lite sömn är nödvändigt men vaknade till och kollade på klockan vid 5 och bestämde att det var ingen idé att ligga där och försöka somna om efrersom att klockan ringer 0520. Så nu laddar jag över musik i telefonen och fundera på att dricka lite nyponsoppa till kombinerad frukost/lunch. Mat och ångest är verkligen kaos, har gått ner en del sen vi kom hem från grekland och det känns skönt.

Den här veckan blir det nog inte 6 träninsgpass dock men ett par ska jag väl lyckas klämma in.
Det lutar åt fotbollsträning tis och tor och isf blir det gym måndag och en till dag samt 2 fotbolslträningar och förmodligen ett gympass på lördag och han den söta ska questa.
Så lite träning ska vi nog lyckas få in, drömmkroppen är inte allt för långt borta!

Sug

Har varit duktig och tränat 4 pass den här veckan, har ätit jätte bra, eller bra och bra.. men inget onödigt..
Till idag, vi delade på en gigantisk sushi vi åt masssvis sen blev det choklad och risecrackers så nu mår min mage kasst.

Imorgon är det fotbollsmatch och sen på kvällen är det middag med laget, trevligt, blir lite singstar och lite annat kul, hoppas på att hålla alla dumma tankar på avstånd, är så trött på att leva i mörker. En bra dag som kan börja i solsken och lycka går över till åska och mörka tankar.  

Min kropp mår inte alls bra, jag måste äta lite bättre skulle jag tro. Messmörsmackor är gott och innehåller järn men resten då... Ja precis.
En dietist skulle kanske vara  bra. 

För just nu måste jag träna och inte äta för att överleva.
Fy fan.

RSS 2.0