Fröken frukt?

Jag har köpt frukt för 100 spänn idag, vattenmelon, bigaroer och jordgubbar.
Ska äta det sistnämnda till middag tillsammans med nån smörgås och lite te.

Jag åt melon och mozzarellaost, kräftstjärtar och bröd till lunch, folk tycker jag är konstig.

På jobbet gick det iaf bra, klantade mig lite i slutet men det ska nog gå att lösa.
Promenerade en bit hem iaf, himmlen var svart så jag ville inte gå på järvafältet.

Ska nörda data och tv tills älskling kommer hem från jobbet.

Åhhh Onsdag

Jobbet gick bra, klarade mig helt själv nästan hela dagen.
Promenerade hem i solen och tänkte somna i solen på balkongen men solen hade ju gått i moln så jag fick lägga mig under en sidenfilt och sova ist, mysigt det med.

När älskling kom hem åt vi middag, jag åt en halv baguett med skagenröra och kräftsstjärtar.
Det är gott.

Är lite sugen på tobleronen i köket men tror jag hoppar det, har inte varit för snäll mot min mage den senaste tiden, igår en hel del glass och läkerol, idag en glass och ett skål med mjölk och flingor.
Dagens frukost/lunch var iaf dagens godaste, 2 smörgåsar med mosad avocado, solvarma tomater, lite gul paprika och salt, det är verkligen gott och känns frächt.



Vad har hänt med vädret?

Jag brukar vakna upp under mitt gröna lakan och tycka det är varmt, inatthar jag sovit under både lakan och duntäcke och sitter nu nästan och fryser.
Är inte peppad inför jobbet, somnade i soffan igår och vaknade i världens magkramper, men efter ett tag gick det över och jag somnade som en deckas ko i sängen.

Nu måste jag leta upp ett par matchande strumpor och bege mig till bussen.

Ha en trevlig onsdag!

Glass

Idag har jag svullat i glass, fick glass på jobbet en Sandwich (260) kcal, 2 McFlyrry (2*300) kcal.
Vilket betyder att jag borde gå upp massor i vikt, men jag har gått 22775 steg idag, det motsvarar ungefär 1082 kcal.
Och då ligger jag ändå på minus!
Och sen har jag varit sugen på lakrits hela dagen så jag min nöt har ätit 2 packet läkerol á 30 kcal per förpackning.

Så jag har gått ihop tillräckligt trots min svull dag.

Till middag blir det sushi, borde springa ner till butiken och handla det jag skulle handlat men det försvann ur skallen.

Lyxfällan

Sitter med ett fat med vattnmelon, mozzarella ost och lite bröd och sen stor mugg te, gott!


Tittar på lyxfällan och letade mig sedan in på Konsumentverket och hittade lite rolig fakta:

Vi är ju 2 men inte 17 är det vettigt att betala 11250 för att bo ensam, jag har räkningar på drygt 4500 per månad, samt matkostnader på 2000 kanske och jag får ut cirka 11000 efter skatt. Jag sparar mellan 3 och 5 tusen varje månad och jag tycker att jag lever ett liv i lyx.


Lite mer roliga siffror från Konsumentverket
Jag hade gjort jätte fina tabeller men det blev fel i bloggen..

Hur som haver, jag har svårt att förstå hur man som ungdom som bor hemma och kanske betalar några tusenlappar varje månad har svårt att ha pengar kvar i slutet av månadet, de månader när jag har fler räkningar så gör jag av med mindre pengar.
Jag är lyckligt lottad jag har ett heltidsjobb som jag trivs med och drar in en fast inkomst varje månad men jag flyttade också hemufrån när jag var 17 år, men jag började inte betala för mig ordentligt fören för ett år sedan eftersom det var då jag gick ur skolan, men innan jag tog studenten hade jag runt 2500 per månad, studiebidrag, underhållsbidrag och diverse extra jobb, jag betalde min telefonräkning och maten, under de åren köpte jag sällan kläder eller gjorde annat, utan pengarna gick till vårt hushåll.
Nu har vi båda heltidsjobb, vi tjänar ungefär lika mycket och som sagt vi lever i lyx, trots en hög hyra, telefonräkningar, internet, radiotjänst, en hög elräkning vi har 3 datorer som står på dygnet runt. Men vi gör saker nästan avrje helg går på bio, hyr filmer, äter ute nästan varje vardag och då är min fråga hur kan man stå utan pengar den 24?



Vilken jävla natt

Först var det varmt och äckligt, sen började alla tankar om jobbet snurra.
Hur gör man si och hur gör man så..
Vid 2 stod jag inte ut längre öppnade fönster på vid gavel och råkade väcka älskling, låg och fortsatte fundera i nån timme till sen kunde jag somna, men vaknade vid 5 av att det spöregnade samtidigt som solen sken, fett skumt.
Men kunde sen somna eftersom det blev svalt i rummet, somnade och sov till 07:30 då klockan ringde, låg kvar i 40 minuter och gosade och nu är jag uppe och nördar.

Ska väcka min babe nu, jag jobabr halvsent 3 dagar, till 18:30 och älskling jobabr till 20:30 hela veckan, tur att vi bor ihop så vi hinner ses ibland iaf.

Ska förövrigt ta cykeln till jobbet idag, då går det fort att komma hem och jag behöver inte må dåligt över att åka buss.

Mat, Bantning, Ät vad du vill, Förbjudet...

Jag som är besatt av mat sitter ofta inne på aftonbladets mat sida. Ena artikeln handlar om att man inte ska äta si eller äta så och i artikeln under är det ett stort reportage om olika gräddglassar.

Jag har i flera år velat gå ner i vikt och lyckats riktigt ordentligt ett par gånger, var som minst nere på 50 kg till mina 167 cm. Då tyckte jag att jag såg ut som ett hus, jag har nog inte en enda bild från den tiden som jag kan titta på gömde mig för allt var kameror hette. Jag var som smalast innan och när jag träffade min älskling. Jag har hållit på och trixat med mat sen jag var 14, när min kära mamma var på väg att bli vald till Årets Viktväktare och kunde låna mina kläder.

Jag och alla mina syskon har alltid hållit på med idrott, jag har hållit på med innebandy dock bara ett kort tag, jag har spelat handboll och hade jag inte lagt av så hade jag nog varit lovande idag, jag spelar fotboll och har gjort den i stort sett sen jag var 5, har haft ett uppehåll på ett drygt år när jag var skadad jag drog som 13/14 åring av sätesmuskeln i benet och kunde inte spela fotboll på nästan ett år, sen har jag haft ett uppehåll från fotbollen i cirka 6 månader men då var jag å andra flitigt på gymmet i skolan.
Så träning har alltid varit en naturlig del i mitt liv, likaså hyfsat bra mat, vi åt såklart pizza, hamburgare och annat skärp när vi var små men oftast så åt vi bra mat, och som alla vet så är det ju inte heller farligt att äta skräp när man rör på sig.

Men när jag började komma upp i puberteten och man växer lite på både bredden och längde samtidigt som min älskade mamma gick stadigt neråt och ett tag vägde cirka 10 kilo mer än mig, det var nog droppen.
Jag tror att alla människor funderar på sin vikt någon gång men jag tror särskilt att vi tjejer funderar lite extra när man kommer i tonåren. Men när jag var sådär 14 så började jag hoppa över måltider, uteslöt onyttiga grejer och fortsatte träna och då gick jag självklart ner i vikt, men jag var inte nöjd, så jag började ljuga, gick upp tidigare för att slippa äta frukost, åt lite sallad eller hoppade över lunchen i skolan och brukade sen komma hem och äta lite middag, allt blev till en ond cirkel och det dröjde inte länge fören mamma började ana onåd, så då drogs skolan in och jag fick ha sällskap i matsalen med någon lärare för att se till att jag åt, så jag skärpte till mig och höll god min. Efter några månader så föll jag tillbaka igen och blev då vegetarian, dels för att jag aldrig gillat kött och dels för att det var enkelt att tacka nej till mat då och sen var karusellen igång igen.

Vissa dagar åt jag väldigt lite och andra dagar panik åt jag, jag började styrketräna lite lätt och efter ett tag var jag uppe i sjuka mängder träning, fotboll ett par gånger i veckan, joggning, cykelturer och hoppa in i småsyskonens lag och tränade med dem och sen all styrketräning, det var mage, ben, armar och rygg som tränades. När det var som värst kunde jag inte somnade om jag inte tränat det som var dagens kvot, då fick jag gå upp på nätterna och göra de där armhävningarna eller situpsen för att kunna sova.

Jag var tillsammans med en jättefin kille i 2 år men en vacker dag, 4 år efter att jag börjar tricksa med maten tog det slut mellan oss, jag minns det dagen så tydligt och jag var i flera veckor helt säker på att han gjorde slut med mig för att han tyckte jag var tjock, så jag bestämde mig för att det fick vara nog så jag tränade mer och hårdare, åt mindre och mindre och hoppades att han skulle se mig igen, vilket så här i efterhand var jävligt dumt tänkt. Den kille hade verkligen ställt upp på mig i ur och skur och han hade gjort allt för att försöka hjälpa mig men jag ljög och var elak mot honom så många gånger och så här i efterhand tycker jag att han var otroligt stark som stod ut med mig under många av mina perioder där jag mådde som sämst.

Men när det tog slut mellan oss blev mitt helvete sju gånger värre, dessutom skulle vår familj sälja vårt hus där jag är uppvuxen och där jag haft eget rum i flera år och jag fick började dela rum med min syster, så mina träningsdoser fick nya dimensioner, toaletten och förrådet blev min tillflykt. Men när nya lägenheten var inbodd träffade jag min Tobias och han hjälpte mig att börja acceptera mig själv, tycka om kan jag inte säga för det gör jag inte ens idag, men han fick mig att inse att jag kunde leva med honom och sluta med mina dumheter och bli lycklig eller fortsätta träna och banta och kanske inte finnas.
Så när vi blev tillsammans började jag med att öka på träningsdosen för att jag ville att han skulle fortsätta tycka om mig och trodde inte att han skulle göra det om jag blev tjock, men efter ett par veckor gjorde han allt för att vi skulle umgås så jag inte kunde träna som en tok och i samma veva började jag förstå att han verkligen brydde sig om mig och såg mig och ville mitt bästa, så jag började inte äta frivilligt men jag slutade ljuga i alla fall för honom, så han fick mig med hjälp av kärlek att börja äta någorlunda vettigt.

Och idag är det 3 år sedan vi träffades, jag är fortfarande inte fri från mina äckliga röster i huvudet, jag har fortfarande dagar och veckor när man och träning är det enda jag har i skallen. Nu mera kan jag njuta av mat, jag njuta av att äta godis och liknande men oftast bara för stunden, oftast kommer det ångest och pankikänslor efter att jag ätit godis.
Jag äter varje dag, men jag äter nog inte som man ska, oftast hoppar jag över och äter en till tre gånger per dag och oftast är det ett mål mat som är lagat men oftast är det smörgåsar, fil och annan "klasisk" frukostmat som står på min meny om jag själv får bestämma.

Jag tränar fortfarande fotboll och gör det med glädje, men jag tränar inte styrketräning med situps och liknande, det händer när jag får ryck att jag tränar lite men orkar inte i närheten av det jag orkade förr så efter ett par dagar brukar jag ge upp. Men nu mera går jag mycket, jag har en stegräknare och står det under 10000 steg en dag mår jag riktigt dåligt. De dagar jag jobbar som brevbärare brukar jag gå 18000 - 25000 steg och då brukar jag vara nöjd, men nu går jag max 10000 steg eftersom jag fått annat att göra på jobbet men det är bara ett par veckor, sen är det tillbaka till trappor och cykelturer och jag längtar verkligen.

Som just nu tänker jag mycket på vikten och jag vill gå ner ett par kilo, jag vet inte exakt vad jag väger, men runt 65 kg till mina 170 cm, jag skulle vilja gå ner till 59 kg, för just 60 kg har varit min stora skräck sen jag började trixa med maten. Dagen idag har bestått av 2 smörgåsar med ost och citronmarmelad, smågodis och ostbågar och nu till middag en bit lax, vattenmelon och mozzarella ost. Det här rimmar säkert illa med tanke på att jag precis skrev att jag tänker på vikten men idag på dagen fick jag ett klassiskt rycka och kunde inte hålla fingrarna borta från skålen men det sätter sina spår nu, jag har ont i magen av ångest, ont i kroppen och känner mig rastlös.
Ska nog gå in i sovrummet dra på lite musik och sen göra 100 situps och hoppas på att få sova ordentligt inatt utan mardrömmar och annat jobbigt, egentligen är jag hungrig men nu får det vara slut ätet för idag.
Imorgon är en ny dag och då tar jag nya tag.

Det här blev ett långt och förmodligen ett inlägg som ingen orkar läsa men nu har jag skrivit en del av min historia och det är nog första gången som jag beskriver det mesta för någon, Tobias vet allt om mig, allt allt allt, men många vet några delar men här en sanning utan smink och utan lögner.

Tröttdag

Vaknade sent imorse och ändå lyckades jag somna en stund på soffan. Vi började dagen med frukost/lunch och sen ostbågar framför Harry Potter.
Snart ska jag dra till Råsunda och jobba, funderar på att dra redan nu så kan jag promenera dit, låter skönt, för jag behöver steg, igår kom jag upp i 14935, idag har jag 143, men har sprungit runt här hemma utan den, men det blir nog på med bh, skor och strumpor och drar till Råsunda.

Ha en fortsatt trevlig dag, så kanske vi se spå Råsunda ;)
Btw, är det första gången på länge som jag ska jobba, sist blev det bråk och massförstörelse på Råsunda...

Photoshop

Blev ingen Tv blev photoshop och några stulna bilder från ansiktsbok.. :)

Nu blir det nog tv och pepsi, orkar inte sova.
Igår somnade jag på balkongen det var nice.

Mätt!

Magen stod i fyra hörn och jag åt "bara" sushi, ganska månha bitar dock men iaf.
Deras misosoppa är desutom en av de godaste jag ätit.
Vi skippade efterrätten och åkte hem ist, jag var en bitterfitta och blev grinig, men jag och D går inte allt för bra ihop, vi är riktigt elaka mot varandra och med magont och för många jobbiga kommentarer på för kort tid blev för mycket.

Nu sitter vi här hemma iaf, pojkarna framför tibia och jag sittande på ansiktsbok, mitt nya hem haha.

Jag har deutom jättegod vattenmelon i kylen som jag bprde äta upp idag, för imorogn är den inte lika god.

Jag är inte alls sugen på pojker just nu, ska nog krypa ner i soffan och se på Tv.


Ett bra mortionsknep

Gå i affäret, är uppe i 12000 steg idag, jag åkte vill skärholmen, promenerade till heron drack en smothie på stans bästa smothihak SQUP i Heron.
Hämtade också ut biljetterna till bion på fredag ska bjuda min kära mor på Arkiv X.

Sen gick jag tillbaka till Skärholmen ocg gick runt i nästan 3 timmar, jag handlade 3 kabinhakar ska göra om en väska lite grand, en vit skjorta på HM killavdelningen är great, en ny plånbok en liten och behändig sak och sen inhandlades lite gotte på Lidl och lite dricka och saltlakrits på pressbyrån innan jag åkte hem till kära Rissne.

Nu är jag nyduschad, insmord och luktar parfym, iklädd svart spettsbh, vit genomskinlig skjorta och jeans. Jag sitter och väntar på att min blivande man ska fatta piken och svira om så vi kan åka in till stan och äta kinamat på Bamboo City, det vattnas i munnen med tanke på att jag ska avnjuta sushi.

Imorse diskuterade vi också om vi ska spela poker ikväll och det tycker jag låter utomordentligt.
Men som det känns nu kommer pojkarna sitta vi datorn i 3 timmar till, komma på att vi borde äta och jag somnar gråtandes i sängen.
Förbannat.

Emegrera

Jag ska emegrera ut på balkongen, ska swira om till bikini och bli brun.
Aldrig Fucka upp får följa med i öronsnäckorna.

Helvetesveckan är över

Nu är det helg!
Lovely.

Massa jobb den här veckan, 6:00-14:30, 6:00-18:30, 6:30-14:30, 6:00-18:30 och idag bara 6:30-14:20.

En lugn och skön vecka med andra ord, eller inte...
Det hade varit okej med massa övertid om det hade varit delning och jobba med kroppen och inte behövt lära mig allt nyss på FC, det är rekomenderade paket, expresse brev, scana in i datorn, och postpaket och utdelningspaket och brev utomlands och väga och mäta.
Helt enkelt för mycket för att få in allt i skallen på en vecka.

Men nog om jobbet.
Nu väntar en helg bestånde av shopping imorgon, sen ett restaurangbesök och kanske något annat skoj händer på kvällen. På söndag blir det jobb på råsunda och sen får vi se.

Nu måste jag äta lunch.

Onsdag - en tekanna?

En härlig dag på jobbet, några småsaker som gick fel annars gick det bra.

Slutade rätt tidigt och promenerade hem, är uppe i 12400 steg, imorgon blir dte en 12 timmars dag, är lite dum som ställer upp, men vad fan, det lönar sig till slut.
Imorgon har vi typ 5 brister och det är för mycket.

Ligger i soffan och drickar earlygray ed mycket mjölk och risenchoklad.
Jag är blivit små beroende av te, och så fort lönen kommer ska jag köpa en tekanna så jag slipper använda så många tepåsar..

Jag har till och med börjat dricka te på jobbet, har en liten burk med mjölk med mig, man kan inte dricka te utan mjölk.

Älskling är och jobbar, han jobbade morgon och fick åka hem ett par timmar på eftermiddagen innan han fick fara tillbaka och tömma lådor, så vi är rätt dumma båda två...

Deckade

Haha, såg lite på tv igår och helt plötsligt föll huvudet bakåt och sömnen infann sig på 2 röda.
älskling petade på mig och sa att jag skulle in i sängen, sagt och gjort, la mig i sängen, älskling la tecket över mig och bam, jag sov som en gris fram till klockan 04:45 imorse, vaknade till och gjorde något så ovanligt som att stänga av alarmet, händer ytterst sällan, men älskling gick upp och jag sa att jag struntar i att komma till 6, så jag sov vidare i 30 min och om 10 min går bussen mot ännu en härlig dag, dock inte en 12 timmars jobb dag, utan snarare 8, lite mer normalt.

Hej!

12 timmar jobb

Och då pratar vi inte 12 timmars ramtid som för busschaffisarna :P
Utan jag började vid 6 och hade en kortare rast vid 9 och lunch vid 12 sen slutade vi 18:30, så jag är lagom slut nu.

Kom hem och åt snitzel med mozzarella och annat smaskens.
Ska äta glass och dricka en mugg gott te.

Åh vilken härlig dag

Hoppas vi på, ska jobba ungefär 12 timmar idag.

Måste göra smörgåsar, det är tomt på kontot och då kan man inte äta dyra köpemackor...

Regnbågs TV

Sitter och tittar på Kanal 5s dokumentär om Bi, Trans och Homopersoner, det är riktigt intresant.
Och jag slogs av en tanke.
Kristian Kabelacs är en av de som är med i dokumentären och jävlar vad han ser bra ut.
(Självklart finns det ingen som är likasnygg som min man, men det är redan känt)

Det är faktiskt ganska spännande, jag har en vän från gymnasietiden som är transsexuell, jag känner folk som är både bi och homo och funderar på varför måste man komma ut? Alltså varför måste man kämpa för att bli accepterad, jag menar jag som är dödligt förälskad i min man jag behöver inte komma ut för det är "nomalt" att vara hetro, det är ett konstigt sammhälle vi lever i.

All kärlek är vacker!




"Jag har sockervadd i hjärnan"

Denna kommentar har jag droppat ett par gånger idag.
Så mycket info som ska in i min redan sega hjärna, men jag har inte gjort några dramatiska missar idag.
Det känns hyfsat bra.

Jobbade inte 12 timmar idag, det blir imorgon ist, nån hade fifflat med mitt schema så jag ska jobba tvärtom vad mitt schema säger, ska ta med dte till jobbet imorgon och lösa alla lösa delar.

Jag går inte i närheten av så mycket jag behöver, men 13200 är godkänt, är sjukt seg och somnade på soffan efter tortelinin som blev en kombinerad lunch/mellis och kanske middag.
Åt nyss en glass som var god som satan, jag ska ska tänka på vikten och ska gå ner ett par kg orkar inte mer för tillfället, nu måste jag orka med jobbet, mig själv och älskling och då får det bli som det blir.
Ska dricka en kopp earlygrey med mjölk och lite choklad och hoppas på att ångesten håller sig på avstånd.

Söndag

Är trött och seg har varit det hela dagen.

Efter morgonens promenad har jag slappat framförTV:n, lirat tibia och ätit.

Till frukost/lunch blev det en skiva bröd med guacamole och skivad tomat
Det blev lite guacamole, kräftstjärtar och 2 skivir bröd till middag samt några naturgodisbitar, känner mig alldeles uppsvullen och jag som köpt jordgubbar..

Har nyss sett på "Die Hard - hämningslöst" fårn 1995 med älskling, vi har tittat på filmen och myst, har ju haft trevligt sällskap här i en vecka men idag fick vi lite tid för oss själva. Det är mys!

Ska softa mera i soffan nu, imorogn börjar jag englit schemat 10:25 men vi ska ringa till jobbet imorgon vid 05:15 och fråga om jag ska komma in vid 6 tillsammans med älskling och hjälpa till.

Solskenspromenad

Det var molnigt på himlen när jag gick ut, men efter bara en stund började solen skina igen, fick ihop 11000 steg på drygt 90 minuters raskpromenad.
Känns bra.

Kom hem och svepte ett glas apelsinjuice, känns inte alls bra.
Mår pyton tack vare det, men vi har ingen saft hemma och jag var törstig.

Men lite styrka, mage och armar har jag också hunnit med.
Ska nog slänga mig på sängen och försöka få bort att dumma tankar.

Sömn

Vi gick och la oss sent, trots det vaknade jag vid 9, har suttit här en timme och ugglat, laddat ner lite ny musik till luren och så.
Har ont i magen, inatt fick jag ett ryck och åt upp resten av jordgubbarna och det fick jag sota för, hade ont i magen och mådde illa som tusan och gör det fortfarande.

Borde väcka pojkarna och se till att de går upp och äter frukost men är verkligen inte tagagd för att ta den disskutionen med älskling.
Funderar på att ta på mig skorna och sköna kläder och gå ut på en liten promenad, funderar på att utforska andra sidan av Lötsjön.

Fick ihop runt 15000 steg igår och lär inte komma upp i närheten av det idag men lite steg ska jag väl lyckas få ihop.


Cykling och tacos

Blev en kortare cykeltur på 20 min ungefär för att köpa naturgodis som jag inte alls är sugen på längre.
kom hem och gjorde lite sittups och dips och falska armhävningar, väldigt få av allt dock 200 på mage och 50 på det andra.
Förr klarade jag hur mycket som helst, men jag började i liten skala då också.

Men men, pojken blev arg och då la jag av, orkar inte bråka med honom om träning och mat men det blir lätt så när det är det enda jag tänker på. Mat som inte får ätas och träning som skall utföras, men jag ser inte den träning som jag håller på med som särskilt ansträngande egentligen, en snabbpromenad på cirka 60 minuter per dag + jobbet som brevbärare och oftast en cykeltur på 30 - 60 minuter samt lite sittups. Det är inte så mycket.

Har bara hållt på någon vecka så här nu, men jag ska orka fortsätta, vill hemskt gärna ha tillbaka min kropp jag hade för 3 år sedan, ett sexpack, tydliga armar och fastare ben. Bara afrikarumpan som aldrig vill sammarbeta så den har jag nästan gett upp.

Ang tacosen så slapp jag äta qourn så det blev 2 lite grövre tacobröd med guacamole, grönsaker och tomatsalsa och efter det har jag ätit 3 jordgubbar.

Lite tacos, 1 dl filmjölk och 3 jordgubbar.
80 min rask promenad, 20 min cykling och lite styrka, tja det tar sig.

Imorgon blir det promenad på någon ny ljudbok eller lite ny musik i lurarna och lite styrka och så måste jag tydligen äta fisk eller qourn imorgon annars lär jag åka ut med örorna förre och jag råkar älska min man och pojke och vill bo kvar här så ibland får jag ofra mig.

Paj & naturgodis

Köpte föresten sån där paj man bara slänger ihop på ett kick från hemköp, ska försöka peta i mig sån paj sen.
Är sjukt sugen på naturgodis och båda hatar och älskar hemköp just nu som inte säljer nötter doppade i choklad och yoghurt, för sålde de dessa skulle jag ligga med magont nu men är nästan sugen på att promenera till Duvbo och Ica bara för att köpa musli doppade i yoghurt eller chokladdoppade nötter. Usch på mig.Har inte ens ätit upp filme, orkar inte.

Orkar ingenting just nu.


Promenad

Började dagen sent, vi gick inte upp förens vid 11, kollade på So You Think You Can Dance och det är verkligen underhållande.
Sen vid 15 gick jag på promenad och kom nyss hem.
Gick långt och det var skönt men nu har jag ont i benen igen...

Handlade middag mina herrar skall bjuda mig på tacos och jordgubbar.

Äter frukost nu iaf, filmmjölk och bär med sugrör det är faktiskt helt okej.

Fredagen den 13e?

Började dagen så bra, men så tappade jag plånboken på vägen till jobbet, hinner dit och uppptäcker det och slänger mig på cykeln och cyklar av bara hvete hem och kolla rom jag glömt den hemma men icke.
Tar bussen tillbaka till jobbet kommer inte en timme sen och skäms som ett djur, skönt att man har bra chefer så som försäkrade mig om att läget var lugnt.

Kammade upp mitt snabbt pga av att jag kände mig stressad. När allt är nerpackat och jag ska dra ut ramlar himlen ner över mig, inte i form av regn denna gång utan hjärtat börjar slå dubblet, jag ser stjärnor och planeter, magen håller på att kollapsa och jag känner mig för att bara lägga mig ner och dö. Kommer på att det förmodligen är näring och vätska som behövs, men eftersom jag inte har en plånbok så har jag inga pengar. Linkar till till omkläddningsrummet och läggar mig på en bänk och andas i ett par minuter. Vinglar sedan ut på cykel och delar mitt distrikt olidligt långsamt.

Väl inne gör jag eftersändningar och sen bär det av till bion och hämta biljetter, polisen och göra en anmälan och sist köpa en sallad till älskling, hinner iaf ut ur gallerian innan jag tapapr salladen i marken och det blir fågel mat, så bara in i kista igen köpa en ny sallad och bege mig till jobbet med den. Sen toh jag tuben och bussen hem. Började städa och städade lägenheten som ett vettvillig.

När jag ansåg det klart slocknade jag framför Contantine som vi såg klart idag, kravlade mig till sängen och sov gott ända tills jag vaknade av att jag krockade med en glassbil eller snarare att den parkerade och tjöt sin lilal visa nedanför mitt fönster.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig vacker för sen bär det av till solna och ett intag av mat för att sen bli bio.

En sån fredag fy fan.
Är dock uppe i 22000 steg och det är mycket som ska hända ikväll, sounds nice!

Fredag!!!

Ska hoppa upp på cykeln nu. Har bestämt mig för att försöka ta tag i allt, så jag har bestämt att det blir cykling till och från jobbet, sittups, jobba.

Sen ska jag hem och äta filmmjölk, duscha och sova.
Ikväll ska vi på Bio och jag vill inte vara trött och grinig då.

Nu måste jag rusa, som vanligt...

Dränkt katt

Jag ahr bestämt att ist för steg kolla på kcal och ska över 1000. Dumt japp men så är lägget atm.

Hade funderat på en cykletur för att komma upp i 1000 men regnet öste ner så jag är dygnsur och fryser rumpan av mig.
Men nu är solen framme och jag vill inte äta fören jag är upp i tillräckligt med stge och kcal. Så jag byter nog tröja och byxor och drar på mig regnjacka utifall.

När jag cyklat klart ska jag direkt duscha och sen äta fil med bär.

Ny cykel och cykelvantar!

Skönhetssömn???

Nej inte riktigt.
Har bråkat flera gånger i natt och stackars älskling får hålla om mig så jag inte går sönder.

Ska strax bege mig till jobbet vi är minst en kort till idag, kul kul kul.
Skönt att jag ska jobba på Fc de närmsta 6 veckorna med några dagars undantag. Så jag slipper brevbäringen, kommer dock få väldig ångest eftersom jag inte kommer springa trappor varje dag, men å andra sidan har jag kanske lite mer ork de dagarna så jag kan ta längre promenader, vi får se.

Hellst skulle jag vilja bli av med alla nojor, äta gott, sova gott och inte bry mig om allt annat.

Mår illa

Pojkarna gav upp grillen så jag fick äta 2 dubblatortillas med gniselost och ett glas filmmjölk.
nu känns det som jag ska spricka.


Ska gå och sova strax var så trött efter maten men fick inte sova för älskling, var tvungen att smälta maten.

Imorgon måste jag kanske vara i solna och hämta älsklings biljetter så då tror jag att jag ska promenera till solna från jobbet eller iaf en bit. Får se hur jag mår imorgon, men just nu mår jag crap och känner på mig att alla dumma tankar inte försvinner inatt heller utan lär bli värre.

Varmvatten

Nu har vi varmvatten så jag ska ta en snabbdusch och sen ska jag utforska om man kan sitta på balkongen utan att blåsa iväg.

Jag drack filmmjölk med frysta bär i sugrör, det var faktiskt helt okej. Kanske något att satsa på lite oftare, men inte för ofta för då tröttnar man.

Btw är Facebook beroendeframkallande.

Utpumpad

Blev lite stressigt på jobbet i morse, vi var 2 kort inne hos oss..
Så var ute sent och kom in sent men iaf.
Promenarade hem, skönt att gå i solen men sen kom alla onda tankar smygande så jag kom hem poppade Mamma Mia soundtracket och gjorde 200 sittups sen hade jag ont i magen, tog cyklen och gav mig ut på en runda på ungefär 60 min, nu står det 21463 på stegmätaren och jag är inte alls nöjd känner mig uppblåst och tjock.

Skulle vilja krypa ner i badet för att sen se på tv men vi har inget varmvatten i ett par timmar till och så måste jag dricka ett glas med filmmjölk annars blir det inte roligt när älskling kommer hem ikväll.

Sen ska vi grilla ikväll och jag måste äta qorn,så det blir en qornfile och tacobröd med gniselost.

Jag har skrivit varannat ord fel i den här texten nu och fått rätta och rätta så nu ger jag upp.

God natt!

Ett annorlunda inlägg


För att jag tycker det är snyggare att vara smal än kurvig.
För att jag tycker att revben är snyggare än bröst.
Och för att hellre höftben än höfter.

Japp du får tycka jag är dum i huvudet, men detta är min åsikt!

Lite mer somrigt

Jag gillar det.
Nu ska jag duscha, haha vad jag har nördat idag.

Älskling ringde och berättade att han var okej, en bro har rasat i Kista och minst en död...

Knark och Facebook

Japp jag föll för fresetelsen igen och nu finns jag på Facebook.
Haha kalla mig tönt.


Dagens knark är Läckerol med smak av Salmiak, jag har inte orkat duscha.
Måste ta mig i kragen!

Min skärm blinkar blått och rosa, måste nog lämna datorn på allvar nu.

Bada badkar kanske skulle vara mysigt..

Sol och promenad

Solen skiner men det blåser så promenaden hem från jobbet var inte så där jätte mysig som den kunde ha blivit.

På jobbet gick det bra men segt har ont i magen och mår illa mest hela tiden.
Lever idag på Läckerol och lightläsk, bra där..
Men älsklin slutar jobba vid 19 så då blir det väl nåt att äta iaf.

Har gått 18698 steg hitintills idag och lär väl hamna på max 19000 idag, det är godkänt, men igår slog jag nytt rekord 28000 steg. Känns bra.

Ska duscha och krypa ner i soffan och hoppas på att det slutar blåsa så jag kan lägga mig på mjuka kuddar på balkongen.

Tisdag

Mot jobbet, är seg som satan, ont i kroppen.

Men det brukar gå över.
Som tur är har solen tittat fram ist för jobbigt och kallt regn.

Hoppas på fullt manskap på jobbet...

Jag är efter

Men kul är det!

Hum jag kanske skulle passa som blondin...
hahaha
Som Blondin, Som utflippad och som Bimbo.




Och här är 3 där bara håret är fixat...


Haha jag ska nog satsa på att bli blondin :)

Måndag

Åh herregud.
Jobbet var halvt kaos idag, reklam, brist på folk och 2 hyfsat nya sommarjobbare och den tredje blev sjuk.
Så jag gick rätt mycket idag, hela mitt, 2 mariehamnshus (dvs 6 portar) och halva 79.
Så jag är rätt nöjd med dagens insatser.

Men efter en trevlig middag på Lucky House i Tyresö mår jag mindre bra, klarade av att äta dryga halva portionen innan kroppen började bråka.

Har iaf gått rekord många steg idag 27854 steg hitintills och några till lär det bli!

Ska krypa ner i soffan och glutta Tv och dricka kall dricka.

Imorgon ska jag jobba och sen hem och mysa med M, hahaha M är älsklings bästa polare och bror så mysa är väl inte rätt ord men iaf :P  

Leker

I ps, men jag lägger ner för dagen.
gick ut på en promis kommit upp i 11000 steg trots allt, gick rätt fort också.

åt lite till middag, allt är lite kaos nu, men älskling köpte glass till mig för tidigare idag när allt gick åt hvete var glass det enda som gick ner, trots att det är Dålig mat...

Skakis

Mår inge vidare, skakar och mår illa, har huvudvärk och allt är jobbigt och segt.
Men vi måste strax gå ner och handla, jag vill gå till willys för då kanske jag kan få ihop iaf 1000 steg, det är verkligen för lite men som det känns ju nu skulle jag hellre lägga mig i sängen och sova till imorgon och hoppas på att jag mår bättre då.

Gårdagskvällen spenderades i trevligt sällskap, vi åt kinamat, såg på film och jag avslutade kvällen med Mamma Mia soundtracket och Luftslottet som sprängdes invirade i en film på mjuka kuddar på balkongen.

Nästa vecka ser jag inte fram emot, det kommer vara halvt och halvt kaos på jobbet, jag ska desutom iväg och fira mormor imorgon, det blir trevligt men just nu känns det inte som jag kommer orka.
Sen ska jag inte boka in någonting de övriga dagarna, utan åka hem hit och försöka få bort alla dumma tankar.
Älskling vill ta stegräknaren ifrån mig men jag vägrar, måste ha lite kontroll.


Ny desing

Jag ska göra om bloggen, igen...
till något lite gladare och somrigare men jag har ett litet problem, min dator är inte med på noterna, vi ska ge bort den bara tömma den först osv, men jag ahr alla bilder och ps på den inte på någon annan och det är inte roligt att göra en header i Paint, så det får vänta tills allt är lite klarare här hemma.

nu ska jag nog enr till tvättstugan.

Promenad

Solen gassar och jag slängde in massa tvätt sen gick jag på promenad, gick unfefär en 7km känns bra, men jävlar vad varmt det var.
Jag älskar förövrigt att bo i Sumpan, Duvbo är så vackert med alla fina hus och Lötsjön, sundbybergs Kyrkogård som är jätte vacker, alla underbara grönområden, för att inte prata om att vi i Rissne har en av de absolut vackraste Tunnebaneperongerna i hela sthlm!


Det enda jag kan sakna är en vettig badplats, vi har iofs Huvudstabadet men dit är det ändå en bit, men det skall bygags ett utomhus bad här i Rissne, det lär ju iofs dröja men iaf.

Nu ska jag snart skifta tvätt och sen blir det solning på balkongen med antingen bärbara datorn och film eller ljudbok, om inte M hinner hit för då blir et ändrade planer, som vanligt!

Hummm

Nattgästerna dök aldrig upp, eller jo men de sov inte över och vi vaknade inte av att de var över här och hämtade saker.
Klockan 8 vaknade jag till och råkade väcka älskling så vi låg och kramades och pratade skit innan jag somnade om. Vaknade nyss och funderar över var göteborgsfolket är, de svarar inte på telefonen och de skulle dykt upp för ett tag sen, hum hum hum.

Annars hummar jag just nu över folk som gör reklam i min logg för sin egen.
Klart man gör reklam genom att kommentera ett inlägg och då svararr någon på det osv, men göra reklam genom att bara skriva om sina tävlingar osv, nej det är inte okej!

Nu ska jag hitta på något roligt!

22000 steg

och jag orkar inte så mycket mer.
ska duscha och sen krypa ner i sängen med nya cosmo och söt pojke och hoppas på att få sova iaf nån timme innan festprissarna ramlar in och imorgon ramlar det förmodligen in Göteborgare.
ska nog sätta upp en lapp på dörrren, Bed and Breakfast!

Nu sova!

Mamma Mia

Den var underbar!



Jag hade kunnat gå på 21 bion och sett den en andra gång, den var fantastisk!

Sleten Brud

Jobbet började bra gick över till halvt kaos och slutade bra, slutade dryga timme tidigare så vi gick och käkade på Sandys och inhandlade lite alkohol, ska strax bege mig till stan och möta upp Lillesyster L vi ska på bio bara hon och jag vi ska se Mamma Mia och hoppas på att den är underbar.


Varför jag är sleten är för att dels har jobbet varit rätt stressigt, inte mycket att göra på hela veckan, men stressigt och så, och sen har jag fått dille på att röra mig, igår blev det 2*20 minuters cykling till och från jobbet, sen jobbet där jag går istort sett hela dagen, går eller springer stegräknaren bruakr stå på dryga 1000 när jag kommer till jobbet och idag står den på 16000 det är alltså cirka 15000 steg per dag på jobbet och sen igår blev det även en promenad på 1 timme.
Visst det är toppen bra att röra på sig, men jag vet om när det är nog och det är det när energiintaget är på tok för lågt för den mortion man håller på med och då blir det kattpiss...

Nu ska jag iaf byta skor och sen bege mig till stan.
Jag ska dricka en stor lightläsk och äta godis till filmen, för vi kom överens att det mest legetima skället till att äta godis är på bio!

Förövrigt har jag varit och hämtat min ring och nu känner jag mig genast mer påklädd!

Fredag fredag!!!

Vaknade innan klockan ringde och funderade på om jag försovit mig, men 2 minuter senare ringde klockan.
Nu känner jag mig inte särskilt trött utan bara illamående och seg.

Men jag ska lägga på ett extra kol på jobbet så kanske man får gå hem tidigare idag också, då ska jag direkt åka till Solna och hämta min underbara ring som jag saknat, mitt ringfinger är vitt...
Sen får vi se om jag tar en tur hem och slänger mig på soffan en timme eller om jag åker in till stan och röjer med tvillingarna.

nu måste jag iaf rusa till tuben, orkar inte cykla idag eftersom jag inte ver hur eftermiddagen ser ut!

Svetten lackar

Herregud.
Jobbet gick fruktansvärt bra, jag slutade 1130, ska sluta 13:30 men vi delade vårt, (jag och älskling lillesyster hjälps åt) och sen kammade jag på ett anant distrikt på morgonen och sen gjorde vi efetrsändingarna för alla som var kvar i Akalla så vi fick gå hem.
Vi tackade och sprang innan de hann ändra sig.

Jag tog cykel till jobbet det är inte långt tar bara 20 minuter men det är upp och ner hela vägen och jag svettas som en gris.
ska ta en dusch sen ska jag äta Bästisen min och käka sushi och sen får vi se vad som händer.

Ha en trevlig torsdag!

Ont i fötterna

Efter att jag slutat jobba han jag inte ens ut ur dörren innan Lagledaren som även är moster till min pojke ropade in mig igen, så efter typ 1 timme efetr at tjag slutat kom jag hem.

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska jag njuta i soffan som jag gjort hela veckan.
Det är nästan pinsamt men idag är det bra TVprogram från klockan 16 - 18 sen är det skit fram till klockan 20 och sen är det slut på Tv vid 22.
Det är Top Model Canada, Top Chief, Crowned, Pussycat Dolls och Project runway.
Haha jag som sällan kolla på Tv har blivit en Tvnolla.
haha men det går nog över men det är verkligen skönt att komma hem och titta på tv och ta det lugn, idag har jag gått 22200 steg, det känns okej, 5000 steg av dessa är sk. Arobics steg vilket betyder att jag gått mer än 60 steg i minuten så tickar dessa iväg och sånna steg har jag gått i drygt 50 minuter så det känns bra, ska hoppa in i duschen nu och sen får vi se om jag orkar leka lite med bloggen.


Grill

Ska springa till bussen, ska åka till Barkaby och kolla på elgrill.
Och ang strejken verkar inte ens SL ha koll, att läsa på aftonbladet är ganska kul för det är pajkastnig mellan sthlm och övriga sverige.

08:or är ju dumma idioter som alla är feta och rör oss för lite desutom bor vi alla på tunnelbanan.
Haha jag säger då det.
Stolt 08!

Och vad har hänt med din header?

Barn någon?

Jag vill ju ha barn och gifta mig gärna nu på en gång.
Och inte blir det lättare av att jag läser masa bloggar om unga mammor, men det här tar nog dagens pris iaf.

Född i November 90 och redan trebarnsmamma.

Sen har vu ju söta Lorena med Sötaste Yaya
Och Marlie som snart fyller 15 som också är mamma.

Tur att jag har min bebis iaf!

Eftermiddagen skall tillbringar i soffan framför TV:n och softa, det är verkligen skönt att ta det lugnt ibland!

På Fredag ska jag på Bio med L vi ska se Mamma Mia, hoppas den är så bra som alla säger.
Sen kanske vi får D hit till helgen och på söndag är det min och Älsklings 3-års dag och även mormors födelsedag som dock skall firas på måndag.

Nu TV!

Ring ring

Telefonen strular och det känns inte roligt, jävla telenor som ska bråka med mig.
Och ring har jag nu ordnat en ny förlovningsring, en Schalins Tusenserien, 1008-3,5.


Men eftesom det dröjer ända till på fredag som min ring kan hämtas gick jag in på nån affär med rea i Solna och hittade en ganska fånig ring för 17,50 men en stor prästkrage på. Allt för att inte handen skall kännas naken.

Sen jag kom hem fårn jobbet har jag druckit te och ätit lakrits och glass och till middag blev det pilmeni för typ 2 - 3 personer haha så nu är jag mätt och belåten, det ryktas att bussarna strajkar igen men jag vat inget ännu.


ska krypa ner i sängen och lyssna på Luftslottet som sprängdes.

God natt!!

Pirr i magen

Jäkla Älskling som satt griller i skallen på mig.
Attans.

Måste iaf sova, mår illa, har gjort det fler kvällar i rad och trott det berott på tröthet, men nu vette fan.
Sov ju länge inatt och sov desutom en timme i går på eftermiddagen.

Men sängen är det som väntar och nu är Sista delen i Mileniumtriologin inlagd på mobilen så nu lär jobbveckan gå som en dans.

God natt!

Utö

Vi kom hit i fredags åt god middag och pratade lite skit innan vi slocknade i sängarna.

Lördagen vaknade vi upp till strålande solsken så vi satt i solen och jag bättrade på bränan och läste, de andra läste och försökte få lite färg :P
Sen gick vi ner till havet och jag tappade min förlovningsring i östersjön, så jag avr otröstlig och på måndag ska jag åka direkt och fixa en ny ring. Känner mig fruktansvärt naken utan min ring.
Sen åt vi pizza på kvällen, spelad kort och pratade i timmar.

Imorse vaknade jag tidigt av att M höll på att spika på duschen och vid 11 gick vi upp och då var det fullt kaos, båten skulle gå 1125 och M och S skulle med den, men älskling körde dem till båten på moppen.
Efter att vi blivit kvar ensamma här har vi diskat och haft kramkalas, båten hem går vi 16 så är vi hemma vid 1830 så blir det snabbmat och sova tidigt.

Stenad svan?

Sovit fruktansvärt tungt, det var jobbigt att pallra sig upp, har fortfarande svårt att hålla ögonen öppna.

Tur att vi åker bil till jobbet idag, mindre risk att man somnar.

Jag ser fram emot kvällen, efter jobbet ska jag smita in på systemet och handla någon dricka till helgen om jag orkar, beror på folket.

Vi ska även kolla upp Telenors mobilabredband och kolla avr som står i det finstilta.



Ha en underbar fredag!

Födelsedag

Pappa i tyresö firade födelsedag så vi var där och åt mat och lite bullar.
Trevligt trevligt.

Sen körde vi hem I och D kördes till pojkvännen, alla ute i tyresö är ju hyfsat strandsatta atck vare bussstrejken, klart man kan gå eller cykla men I har cirka 3 mil till Skarpnäck och det är en rätt skaplig bit.

ska strax krypa ner i sängen, måste hänga lite tvätt och sånt bara, sen imorgon ska vi jobba sen hem en snabbis och slänge in saker i bilen och sen bär det av til Utö för en lugn och skön helg, men förhoppninsgvis en del sol och bad!

Ont i magen

Det blev sushi till middag och biogodis så nu har jag ont i magen, inte roligt.



Antalet steg idag är cirka 23000 steg.
Om jag räknar ihop alla steg sne jag började dvs för en vecka sen så snittar jag på ungefär 19000 steg per dag och då gick jag runt 3000 steg lördag och söbdag, dels för att jag inte använda räknaren när jag ahde klänning och grejs och dels för att jag låg i solen och stekte, men om man< ska gå ungefär 10 - 12 000 steg om dagen är jag ju rätt bra iaf.

Mina nya kompis!



Nu sängen och fortsätta lyssna på Lisbeth Salanders äventyr!

Narnia

Filmen var verkligen underbar.
Sällskapet likaså, nu är jag återigen insnöade på Regna Spektor som gjort soundtracket till filmen, funderar på att köpa hennes skivor.

Nu sängen och vänta in pojken!





"Pick a star on the dark horizon
And follow the light
You'll come back when it's over
No need to say goodbye"

Fruktansvärt fint!

Trötter

Dagen började illa, kunde inte använda vänster arm för jag hade fått så ont i ryggen och bröstkorgen igen, men allt vad dagen fortskred gick det bättre.
Är uppe i 16000 steg hitintills och jag har tagit det lugnt idag.

Kvällen ska jag tillbringa i badkaret och framför tv:n ätandes glass.
Är trött eftersom jag har ont.

Alla bussar strejkar och allt är lite kaos, imorgon ska jag gå på bio med syskonen och de får åka bil med mamma, på torsdag ska vi storhandla och åka till tyresö och fira pappsen som fyller år, sen på fredag bär det av till utö och lite sol och bad.

Nu väntar badkaret, fante free med smak av Fanta Free Pinapple Grapefruit och ljudboken Flickan som lekte med elden.

Ha en underbar tisdagskväll!

RSS 2.0