Hallon


Hemma från en lång dag på jobbet. 06:45 - 15:30, inte roligt spec inte när det baar är masas tjabbel på jobbet, men men bara att bita ihop.

Ikväll blir det träning, känns kanon.
Dock är träningen inställd på torsdag men då drar jag en repa till gymmet ist, kanske kan få med min Älskling direkt efter jobbet.

Sitter och surplar på en smoothie utan honung den här gången men med mycket mer hallon.
Yammie!

Lyssnar på Liza Marklunds senaste bok den verkar lovande. Gillar verkligen Marklund, hon skriver bra, Läckberg också, lyssnade på Läckbers senaste i sommras och det är Katarina Ewerlöf om läser och det känndes nästan som samma bok i början, konstigt det där...


 



nytränad

Sådär ja, 90 min på gym, lite kondis och lite styrka. blev en promis till först en pizzeria och sen till en annan, jag åt en sallad med avocado, räkor och lite annat småt och gott. Fortfarande hungrig dock men det är bara att bita ihop.

Ska krypa ner med älskling i den varma sängen.

Imorgon ska jag handla massa hallon så jag kan göra mer av min mellanmåls smoothie, grekisk yoghurt, liten honung, mjölk och en massa hallon mixas och drick med sugrör, det är toppen.

Ska nog försöka få tag i nån proteinpulver så jag kan bygga lite muskler, skulle vara kul, inte för att mitt sexpack kommer komma tillbaka not so ever men iaf.

Jag har laddat min lur med dels en ljudbok och en del ny musik.
Har typ 20 böcker som jag ska läsa, håller på med imorgon när kriget kom serien men sen blir det hamilton.
Nu blir det därimot sängen!

gymkort

Idag har vi köat i 2 timmar för ett gymkort, så imorgon börjar jag mitt nya liv.

Måndag gymma
Tisdag fotbollsträning
Onsdag fotbollsmatch
Torsdag fotbollsträning
Lördag fotbollsmatch

Så nu jävlar, ska ta tag i en del andra saker också, orkar inte leva ett liv i ljuset dagtid med plågas nattetid, måste ta tag i saker och ting nu, och sak ett ska jag försöka få ordning på genom att börja mad att ringa någon imorgon och se om vi kan ta ett steg i rätt riktning.

Enda snesteget idag får bli pizza till middag, men det nya livet ska innefatta träning i högre doser snarare än mat i mindre. Men mycket protein och mindre kohydrater och mindre socker ska jag iaf hålla mig till.
Luncherna lär bli som de senaste veckorna, keso, avocado, grovs bröd och yoghurt eller fil.





Ja vi är hemma

Har varit hemma ett tag men orkar inte skriva om gammalt groll.
Visar upp min nya bebis ist.
När den är precis nygaddad lite röd och svullen, men det är ingen som kan säga att man ändrar sig, inte ens på min bröllopsdag eftersom jag har gaddat in är en kärlekshyllning till min familj!


Ohana betyder Familj,
Familj betyder att
ingen lämnas utanför
eller glöms bort

RSS 2.0