Sjukgymnast & Må-Bra-Kryssning

Vad är det med mig och kassa nätter? Drömmer konstiga mardrömmar inatt var det barn med elefantansikten som jagade mig, de var röda och små men jag var livrädd.

Jag har inte hunnit med mycket ännu, men stretchbart har jag gjort, det ska jag ju göra 3 gånger om dagen så jag har satt alarm på telefonen så jag inte ska glömma.

Jag skulle ha sett på Twilight igår men hann inte så jag tänkte se den idag, men först ska jag till Sjukgymnasten och träna, ska bli helt underbart! Lite jobbigt bara om jag är helt slut ikväll när vi ska på Må-Bra-Kryssningen.
Vi ska åka Birka och bada, äta gott och njuta. Nu verkar det som jag inte gör annat än att åka på kryssning men vafan.

Måste slänga i mig lite käk så jag inte svimmar på träningen.

Skottpeng

Nu risker jag väl att bli hatad av många men det kan jag ta.

Vi bor i natursköna Rissne ovanför en skola där jag utan problem ska sätta mina barn i skola så fort jag får några.
Men det finns ett stort MEN men barn.
Jag är en av de som kan skratta åt folk som blir irriterade när ett barn skriker på bussen, jag blir sällan irriterad när ett barn inta kan sitta still eller för oväsen, men någonstans måste det finnas en gräns.

Att bo ovanför en skola är någonstans på den där gränsen. Alla våra fönster samt balkongen vetter ut mot skolan, vi kan inte ha fönster öppna på dagtid för då har vi 110 decibel i vår lägenhet. Jag älskar att barn får leka och föra oväsen men någonstans under tiden jag varit hemma nu börjar det gå mig på nerverna. Nu har jag alla fönster stängda och TV:n på och ändå känns det som de är i mitt sovrum och härjar.

Men det som hände imorse tog nog priset. Eftersom vardagsrummet leder mot skolgården är vi vana med att från klockan 8 till klockan 16 är det barn på skolgården och fram till 20 är det ibland barn som spelar basket och skriker på skolgården.

Men nu till skottpengen. Föräldrar som släpper ut sina barn klockan 7 för att sparka boll mot ett plank, ett plank som dessutom låter som det ska rasa bara det blåser ute. Alltså klockan 7:10 imorse stod det 5 pojkar i sju årsåldern och sparkade boll och gastade utanför vårt fönster. Jag är lat och så vidare men jag är sjukskriven och sover som en kratta och vill inte vakna klockan 7 av barn som skriker när jag ändå har barn som skriker utan för fönstret resten av dagen.

Måna säger att vi ska vara glada eftersom vi inte har något som låter utanför fönstret på nattetid och ja visst det kan man vara glad för men som nu när det är 60 barn som skriker utan för mitt fönster har jag svårt för att vara glad.

Och Skottpengen gäller inte barnen utan de vuxna som släpper ut sina barn klockan 7 på morgonen så de väcker hela området, det är inte okej!

Promenad

Sådär ja
Hemma från en lång och kalla promenad. Gick till Hallonbergen, Ör och runt ena sjön och genom Duvbo innan mina ben började göra ont då tog jag bussen och handlade lite bröd, ost och jordgubbar! Jag älskar jordgubbar.

Nere vid Tunnelbanan säljer de gubbar som smakar gudomligt. Snart ätit en hel förpackning.

Förövrigt är tvillingarnas presenter nu kirrade känns bra! Jag och syrran har gått ihop för att fixa dessa perfekta presenter.

Jag ska lägga upp ett till inlägg om något som gjorde mig förbannad imorse.
Missa inte det! 

Sjukgymnast

Åh så härligt.
På fredag får jag börja träna! Ska börja träna med sjukgymnasten nu under tiden jag är hemma och sjukskriven!
Sitter och kollar på studentpresent till tvillingarna som tar studenten nästa torsdag, så glad för deras skull!

Jag äter jordgubbar och förbannar vädret! Det blåser och är varmt men blåser så mycket att man inte vill vara ute.
Funderar på att se på Twilligt ikväll och äta popcorn.

Knäpp

Jag blir knäpp.
Snart är det ju val till EU-parlamentet och då ska det ju röstats. Men på vad? Jag har aldrig varit intresserad av politik, och det är kanske fel men så är det. Jag röstade sist, om man har rösträtt tycker jag ändå man ska rösta om man så röstar blankt, men man borde sätta sig in i vad de olika partierna tycker men allt känns så flummigt.

Piratpartiet, moderaterna, centern, miljöpartiet, socialdemokraterna, junilistan, vänstern.. En enda röra.

Har hittat något som jag kanske skulle kunna rösta på, men jag förstår inte allt, det kan jag villigt erkänna vad är Euratomavtalet eller Lissabonfördraget exempelvis? Kan man rösta på ett parti utan att förstå allt? Eller ska man strunta i det då?


Good morging sunshine

Hell no. Är helt slut, vaknat, sovit, vaknat, slumrat och till slut lyckades jag sova ett par timmar.
Picknicken igår var kanon kul, tjejerna sprang först vårruset och vi skadade/halta plockade upp picknicken och satt där och blev blöta när himlen kände för att fälla massvis med vatten plockade vi ihop allt och tog tuben hem till en tjej i laget, så vi picknick på Kungsholmen i ett vardagsrum. Vi skrattade så vi fick ont i magen.

Idag ska jag till sjukgymnasten, det blir nog bra, sen kommer älskling hem och kanske kan lura honom att se på film och äta popcorn med mig.

Lätt ångest

Satan i gatan vad jag skulle vilja dra till gymmet.
Eller gå ut och jogga eller göra vad fan som helst som får svetten att lacka.

Imorgon ska jag träffa en sjukgymnast och hoppas på att kanske få ett träningspass upplagt för att få börja röra mig igen.
3 veckor till ska jag vara hemma och jag blir knäpp. Jag gör ingenting på dagarna, eftersom dels känner jag mig "Fel" om jag gör saker eftersom jag skulle vilja jobba. Men eftersom min kropp tydligen mår lite bättre nu när jag vilar så verkar det ju vara rätt medicin men vad händer när jag börjar röra mig? Ingen vet därför vill jag röra mig nu nu nu!

Ska strax iväg på picnic med laget i alla fall. Trevligt!

Jag har käkat en macka och massvis med jordgubbar idag och druckit ananas/apelsin juice, summerfeelings.

Jag har läst mändger av bloggar idag, ett par om bröstförstoringar och tatam sen hamnar jag på träningsbloggar. Sak se klart på Top Model för annars kommer jag hamna på dåliga bloggar!

Favoritbloggare

En liten lista på de bloggar jag verkligen gillar:



Nicole
Lillasyster som skriver om bravader som en annan bara drömmar om. Mycket bilder och mycket kärlek!
http://nicolefagerholm.blogg.se/



Linn
Lillasyster med sylvassa tankar om allt och inget, mycket om fotbollen som hennes liv kretsar runt. Mycket tankar och mycket kärlek!
http://linnfagerholm.blogg.se/



Mamma
Världens bästa mamma som skriver i bloggen om vägen från tjockis till snyggaste morsan i stan. En sann inspiration till alla!
http://nuskakilonabort.blogg.se/


Foki
En liten tjej med fantastiskt hår, jätte fina naglar och en förkärlek för vackra saker. Har man en dålig dag blir man glad över att titta på hennes blogg och se allt från häftiga busshålplatser till hus som är byggda åt fel håll.
http://foki.blogg.se/



Blondinbella
Vanlig hederlig svensk avundsjuka. En söt tjej som orkar engagera sig i allt som jag själv önskar att jag skulle göra. Pluggar, jobbar och driver företag. En tjej att se upp till.
http://blondinbella.se/


Emma
Emma målar och designar linnen, riktigt duktig på att rita
http://emmadamm.blogg.se/



Kenza
Ännu en tjej som gör allt det där jag också skulle vilja, jobbar på MTV, slår klackarna i taket och designar kläder.
http://kenzas.se/



Emelie
Kusin som mobilbloggar om äventyr Stockholm över.
http://finest.se/splendid



I Love the 90s
Kan vara härligaste bloggen på länge, att bli ihågkommen om allt som var viktigt på 90 talet.
http://framtidendatiden.blogg.se/



Lorena
En av Sveriges vackraste tjejer. Bloggar om livet som gift, småbarnsmamma och glamourmodell!
http://lorenasanchez.blogg.se/



Angela Monroe
Den riktiga vinnaren i årets Robinsson enligt mig,häftih tjej som soppar banan med de flesta i träningsväg, en tjej att se upp till.
http://finest.se/userBlog/?uid=21089



Ronja
En sångfågel som jag träffade under min konfirmation som lämnade huvudstaden för Öland för att plugga, skriver om stort och smått!
http://www.barometern.se/blogg/ronja_koepke/

Kass

Sover kasst drömmer massa mardrömmar och vaknar upp med ont i hela kroppen.
Det är nog för att jag inte kan slappna av.

En annan kass sak är jag och telefoner. På jobbet går det jätte bra men alla dessa telefonförsäljare, vi är med i Nix men long time ago var jag en sån där som var med i tävlingar HELA tiden och nu senast idag var det en dam som ringde och jag mitt fega kräk lägger på luren, jag måste skärpa mig. Men de senaste månaderna har jag inte fyllt i mitt hemnr någonstans och därför vill jag inte svara på massa dumma frågor.
Jag ska helt enkelt sluta svara med mitt namn i telefonen det får bli mitt andra namn nu mera så kan man alltid säga att de måste ringt fel...

Planerna idag är att äta massvis med jordgubbar, få lite sol på huden och sist men inte minst picnica med fotbollslaget på Djurgården, halva laget ska springa Vårruset, jag hade gärna gjorde det jag också men eftersom mina papper säger att jag ska undvika fysisk aktivitet så blir det picninc.

Det blåser ute och det är så tråkigt, varför kan det inte bara vara sol och varmt och härligt ute? Jag vill kunna strutta runt i klänning och shorts utan att frysa för att det blåser...

Nej nu ska jag äta lite baguette och jordgubbar!

Världens bästa kompis

Ida var över på middag vi käkade lax, wokade grönsaker och sallad.
Laxen marinerade jag i en halv dl sushisoya, lite annan soya, en halv dl olja och ganska mycket sweetchillisås. Smaskens att sitta ute på balkongen och snacka skit och bara mysa.
 
Sen kollade vi in http://www.photofunia.com/ det är verkligen kul. Ida är verkligen underbar på dessa bilder:

Haha det bjuder vi på!

Hemma

Tallinn var great, störtskönt att komma bort, äta massa god mat, sallad och pizza för hela slanten och lite pommes.
Sen har jag handlat massor med nya kläder, allt ligger i tvätten det luktade skunk så det måste tvättas.
Allt som allt blev det:
Ett blått linne med en totenpole på.
En t-shirt med en giraff
En t-shirt med en zebra och cool rygg
En vit kort kort klänning med färgfläckas och ett träd på ryggen
Ett par mörka baggyjeans
Ett par neongula örhängen med peacetecken
Ett par solgula glasögon
En  collage tröja i grönt
Två bikiniöverdelar en blågrön och en zebra
Två bikinunderdelar en zebra och en svart
Ett linne med Pebbles från Flintstone på
Ett block med giraffer på
En svart väska skitsnygg
En svart plånbok

Typ kläder för 3000 sek det tycker jag är bra jobbat, jag har också handlat en hel del dricka, en present till älskling spelat upp en del på båten, druckit massor med drinkar och färgat och klippt mig så att 6000 sek är spenderade ner till minsta cent känns inte så farligt när man fått så här mycket för pengarna.

Idag ska jag knäcka da vini koden och bjuda världens bästa vän på middag!

Tallinn

Snart drar vi. Hemma igen på söndag med en halv nya garderob minst!

Spelar dataspel hela dagen och gjort min fin. Var precis nere på Apoteket och köpte en salva mot Afte, får se om det funkar. Känns så där, ha ont i hela munnen och vi som ska iväg och parta. Men men får ta supa bort smärtan...

Nej ska plocka ner det sista, älskling är på väg hem, han ska bara duscha sen drar vi!

Paradischoklad

Jag äter choklad och väntar på The Mentalist men såg att det inte börjar förens 21. Jävla skit.
Ont i skallen också.

Imorgon Tallinn!!!

Bär

Jag har ätit så mycket bär nu jag han nästan ont i magen.
Sen har jag provat att fota med mina videokamera. Bjuder på lite bilder.
1. "Min" väska vi har packat i den lilla väskan, eller packat och packat jag har ett ombyte plus underkläder.
2. Skalarn vår bebis i sin nya dress.
3. Bär och juice det är toppen!



Tittar på Top Moddel och sen är der Top Cheif och sen middag och sen sova.

Home

Sådär ja. Varit i Kista, åt sushi och bjöd älskling på kinamat. Sen köpte jag lite småsaker på HM, jag köpte en present till Skalarn och lite annat som ansiktsmask och tandkräm och på Lindex blev det underkläder.
Letade efter en hudkräm men hittade ingen får leta i Tallinn. '

Sen åkte jag till Sumpan och solade 20 min pina i solariet, hua varför gör jag det? Haha det är så skönt att bli brun fort men jag svettas och blir alldeles varm och det bränner i vaderna och ryggen.

När jag kom till Rissne köpte jag jordgubbar, hallon och bigaråer och nu ska jag krypa ner i soffan och njuta av sommarfeelings.


Stäng ner datorn

Ska dra bort pojken från dator nu! Mat, mys och popcorn.

Känns lite bättre i skallen också, det tackar vi för.

Regn och choklad

Vaknade av att sjukgymnasten ringde imorse, jag hamnade på någon lista och de skulle höra av sig.
Så då var det ordnat! Härligt.

Annars har jag sett klart på Prison Break säsong 3 idag, det var spännande, hoppas på säsong 4 snart. Efter massa soffsittande tog jag på mig ett par skor och gick till Hemköp och handlade lite bröd och hämtade mammas present.
Till frukost/lunch blev det mackor med ost och avocado riktigt gott, sen dess har jag druckit juice och ätit Toblerone, jag har blivit en tvjunkie och en riktig godisjunkie men vet ni vad jag orkar inte bry mig. När jag får börja jobba och träna kommer det att ändras.

Älskling är på hemväg det är härligt, finns ingen som han. Imorgon ska jag bjuda honom på lunch, växla pengar och sola solarium, älskling lånade mitt busskort imorse och jag har ont i skallen och det regnar så jag orkade inte gå till solariet.

Ska övertala älskling att mysa med mig ikväll, äta lite popcorn och se på film.

Balkong

Somnade i solen, så skönt! Solen sken men det var lite kallt.
Lyssnade på "Flickan som lekte med Elden", har läst och lyssnat på den säkert 10 gånger hela serien är fantastisk och filmen likaså. Om jag dör av tristess någon dag under sjukskrivningen kommer jag med all säkerhet att gå och se Män som hatar kvinnor någon dag.

Ska försöka ladda min videokamera så jag kan fota balkongen.Vi har en fin balkong nu men när vi bodde i Gröndal hade vi 12kvadratt balkong precis vid vattnet det var himlen det! Här är utsikten från Gröndal -->

Sitter med mer juice och choklad är så hungrig men älskling är snart på väg hem då blir det pasta, jag ska laga han ska dammsuga! 

Imorgon är det måndag

Inte för att det spelar mig någon roll men ändå.

Började dagen med Robinsson som tappat all sin Charm när Angela åkt ut i förra veckan, jävligt tråkigt. Pimplade massa juice det är smasken och åt upp de sista godisbitarna från igår. När Robinsson var slut och alla strumpor ihop vikta (jag är för rastlös för att bara kolla på TV, vika strumpor är ett perfekt tidsfördriv) tog jag kryckorna och haltade ner till IP, dumma kropp som inte vill samarbeta. På IP var det lagfoto innan halva laget fick åka in och spela Laserdome på Cybertown jag fick såklart tacka nej eftersom jag inte ens kan böja mig ne rutan att skrika..
Huvudvärken är snäppet bättre idag det är alltid något.

 Jag har  lirat betapet och lyssnat på svensk musik på Spotify härliga somamrkänslor. Vädret ute idag var också toppen.
Ska kanske sätta mig och få lite sol på näsan.

Älskling drog iväg till Bålsta för Rörelse, eftersom jag är sjukskriven nu en månad framöver och inte för träna får älskling inte heller göra det men han får utföra rörelse så det är det vi gör nu för tiden.

Imorgon ska jag ringa sjukgymnasten och hoppas på att få någon ordning och reda, ryggen min känns som den ska gå av, ingen bekväm känsla vill jag lova. Annars är det hämta mammas present som står på dagordningen imorgon.
Tisdag bjuder på lunch med älskling i Kista samt växla pengar till Tallinn och onsdagen är det The Tallinn Tripp som inleds. Vi är några färre som åker i år men vi ska nog lyckas göra Tallinnborna osäkra trots allt.

Det är mamma, pappa, gudmor, Nicki + pojke, Linn + pojke, Bobo, Jesper, jag + pojke som åker. Vi ska bo på Spa hotell och det ska bli så jävla nice!

Nej balkongen var det va..

Hemma

Bion var verkligen skitkass, vi skrattade som bara den. Tyvärr helt bortkastade pengar men men. Sen gick vi på en asiat buffé och åt pyttelite, jag mest för att jag har så ont i skallen. Jag åt lite räkchips och vårrullar, det är alltid gott.

Efter en kass film men trevligt sällskap tog vi bilen tillbaka till Rissne och älskling släppte mig på IP där jag resultatet än en gång gick åt helvete men men...

Ikväll hade jag tänkt hoppa Robinsson och se på Schlager men såg att det inte började förens 21, herregud då kommer jag aldrig orka titta klart så vi får se.

Just nu sitter jag som en gammal kärring med huvudet på tangenterna, skallen och ryggen för så fruktansvärt ont.


Ska dricka lite pepsi och spela lite betapet, så kanske humöret stiger lite.

Natt

Natten bjöd på mycket konstigheter, jag var trött, sa fel ord mest hela tiden, pratade och hade mig, men efter en dusch somnade jag.

Imorse ringde klockan men jag kom inte upp , åkte inte till stan mådde inte tillräckligt bra, men det lutar åt bio med finaste i Heron, vi får se. Knowing med Cage lutar det åt, älskling har inte läst Änglar och Demoner och vill läsa innan han ser filmen.

Sen har jag match nere på IP om jag har ork går jag dit. Känner mig seg och trött men hoppas på lite mer ork, ingen huvudvärk i alla fall. Gårdags kvällen var kaos tack vare huvudet, nu förstår jag hur det måste vara att ha migrän fy fan.

Nej kanske ta en stund på balkongen och känna om det är varmt ute.

Later!

Huvudvärk

Huvudet dunkar och jag blir knäpp.
Är sugen på att åka till Panduro och köpa färg. Måste hitta en hobby så jag iten dör av tristess under dessa 4 veckor.

Var ju på en kort promis tidigare och benen mina är döda. Imorgon verkar det bli först Casting på Feet First, sen bio och sen fotboll. Kanske somnar någonstans däremellan alltså.. Inte bra.
Men jag vill ju göra alla tre saker.

På söndag är det lagfoto och Cybertown men det sistnämnda får jag skippa vilket är ruskigt trist, men vad gör man inte.
Sjukgymnasten har inte hört av sig heller och jag har ringt 3 gånger.
Nej ska lägga mig på sofflocket och hoppas på att huvudvärken vill släppa.

Fredag

För mig spelar det ju ingen större roll vilken dag det är med i alla fall.
Har ätit äggfrukost och bakat kladdkaka, varit på århundradets kortaste promenad, Skvadron runt, men benen mina är döda de gör inte ont men de är helt döda.

Ringde till sjukgymnasten här i Sumpan men de har inte ringt tillbaka.

Kollar på lite TV orkar inte så mycket mer idag.

Hemma

Nu är jag hemma. Dock sjukskriven i en månad från och med idag, känns så där, men nu siktar jag på en enda sak, bli frisk! Ryggmärgsprovet igår gick galant, men satan vad obehagligt det var.
Går som en kratta och har taskig balans, men i nästa vecka skall det promeneras.

Ska även ringa en sjukgymnast imorgon och hoppas på att få ett program efter hur jag sak leva. Älskling kommer hem sent, jag ligger i soffan och pillar mig i naveln, orkar inte så mycket mer.

Återkommer!

God Morgon!

Ännu en natt avklarad i en sjukhussäng. Sovit rätt bra faktiskt, men jag hoppas hoppas att detta kanske var den sista, men vi får se.

Jag har duschat och känner mig rätt fräsch, skönt det också. Ska se på lite Prison Break för att fördriva tiden.
Annat som händer idag är att en neurolog dyker upp och likaså gör älskling, härligt härligt.

Känns dock som detta också kan bli en lång dag, en vanlig dag utanför är en timme precis 60 minuter här inne är en timme minst det dubbla...

Nu ska jag lägga mig tillrätta och bege mig till Sona när Michael försöker rymma.

Mat

Mycket kan jag klaga på, men inte potatisgratäng och det har jag fått inte mindre än 2 gånger under dessa dagar på SÖS. Jag har även gråtit en skvätt och blivit uppdaterad med att imorgon kommer det en Neurolog och gör en undersökning och beslutar om ryggmärgstjossan.

Ligger i min säng och lyssnar på India Arie, det är minnen från sista året på Frysen. The heart of the Matter, det är minnen det. Och One med U2 och Mary.

Sitter mest och funderar på om jag ska göra något vettigt, dvs gå ner till pressbyrån och kika in sortimentet för tredje gången.
Så roligt är mitt liv för tillfället, jag har tom läst ut Änglar och Demoner så nu är jag taggad på att se den så fort jag kommer ut härifrån, det är fler saker som skall göras då, skrubba hela kroppen och skämma bort den i solariet. Blir det Tallinn ska jag växla massvis med pengar och på båten ska jag köpa en biotherm flaska med lukta-gott-som-är-bra-för-huden.


Nu tillbaka till musiken!

Trött

På över en vecka har jag inte sovit en hel natt. Lyckas slumra till men vaknar av smärtan i kroppen och så håller det på.
Igår röntgade de äntligen rygg och hjärna och hittar inget alarmerade möjligen en form av diskbråck men det kan inte ledas till benen.

Träffade en ny läkare idag tror det är sjätte läkaren på 5 dagar som ville dra i mina ben.
Men nu skulle dagens läkare prata med en neurolog om att ta mera prover och kanske ett ryggmärgsprov, det är min stora skräck. Pratar med syrran på fejjan, vill inte ha hit folk idag, känner redan att deppkänslor är på G och om då nån dyker upp kommer det kanske bli en kass natt...

Sitter och lyssnar på lite musik och nördar, skulle gärna träffa min man idag men han jobbar sent samt har träning, men men bara att bita ihop.

Imorgon kommer älskling hit och förgyller min kväll, sen hoppas man på att det händer något mer än att jag ska knappra piller och någon ska trycka, dra och tvinga mig att använda mina nu mera jävligt svaga ben.

Alla håller en tumme! (men jag vet inte för vad egentligen)

Permis

Får åka hem ikväll och komma tillbaka på söndag eftermiddag. Känns bra det i alla fall. 2 nätter på älsklings arm kan ge mig tillräckligt mycket ork för ännu en vecka på sjukhus om det är så.
MR kan kanske kanske kanske bli på måndag, hoppas verkligen på det, annars så får jag stå ut ett par dagar till.

Syrran B ligger på Astrid Lindgren och är min modigaste syster för stunden (Nicki var ingen vekling heller som åker på att ta bort blindtarmen när vi festar till i Riga..), de ska ta ryggmärgsprov på henne om en stund och jag är så glad att det inte är på mig.
Blir helt enkelt en lugn helg i Bålsta, ska försöka sova ganska mycket. Åker inte till fotbollsmatchen ikväll, mitt Rissne får piska Vasa utan mig som hejaklack! Men

 jag är gladare nu är på många många dagar!

Internet flykt

När det känns som man sitter inspärrad måste man få drömma sig bort:

Saltopeppar.se

Alla är från saltopepper och kostar mellan 149 och 175. Jag ska leta coola soolisar i Tallinn men om jag inte hittar några  kommer jag garanterat klicka hem minst ett par av dessa.

Här på SÖS är det dock rätt dött, väntar på röntgen och hoppas hoppas på att få åka på permis över helgen, något som var helt otänkbart bara igår så det svänger rätt bra här. Sovit kasst som satan men fick en sömntablett vid 3 då slockande jag som ett ljus och slapp mardrömmarna också.

Har varit ute i solen i typ 10 minuter det var skönt, det är ju riktigt varmt ute.
Alla där ute håller en tumme för att jag får röntga mig idag, att de inte hittar någonting, att jag får en sjukskrivning på några dagar så min kropp får vila och sen lite piller så att smärtan försvinner.

Gråter

Ligger på en avdelning på SÖS och gråter.
Saknar min pojke och får bara olika besked hela tiden, har väntat på röntgen i 2 dagar och det känns som de ändå inte hittar någonting på min sargade kropp.

Vill bara hem!

Seg

Sitter i soffan och surfar runt.
Har bestämt mig för att inte ringa vårdcentralen, ringer till naprapaten i stället.
Älskling skulle köpt pizza till mig men nu mår jag illa och är snurrig så jag slänger ihop något annat.

Död

Igår spelade vi basket, lirade poker och drack drinkar.
Basketen och drinkarna kanske jag skulle ha hoppat över. Min kropp är död, benen är hyfsade trots allt med ryggen och armarna känns som de blivit överkörda av en traktor. Lagom kul.

Har legat på vår gigantiska luftmadrass som varit säng för M under helgen vi har kommit på att den får vara kvar tills jag mår bättre. Imorgon börjar jag jobba vid 10 men ska upp tidigt för att ringa vårdcentralen om jag inte får någon tid så blir jag less men hoppas på att neurologen hör av sig snart.

Sommarens planer är nu klaffade i alla fall, midsommar firas uppe i Husvagnen med Maffian och biljetter till Gottland är bokade, 23 juni till 1 juli blir det Gottland sen åker vi till pappa i Karlstad 2 dagar senare och stannar där en vecka och sen börjar vi jobba och måndagen är dessutom både vår första arbetsdag och vår 4-års dag.

Ska slänga mig på madrassen och mysa med pojken, sen ska jag tvinga honom att gå ner till Pizzerian och köpa en Vegeterianan till mig.

Lördaaaag

Har sovit i typ 12 timmar är helt slut, somnade igår efter mycket om och men åter igen.

Solen steker och jag funderar på att dra på mig bikini och shorts och dra ut och steka, men det är inte så kul ensam och pojkarna är inte med på noterna... För jävligt.

När solen nått basketplanen ska jag i alla fall tvinga dem att gå ut och leka med mig, inte för att jag kan leka så mycket men iaf, mina ben, armar och min rygg är åt helvete jag blir tokig, inatt dunkade jag skallen hårt i väggen för att hoppas på att skiten skulle gå över, ja vad gör man inte när man är desperat?

Vi spelar Hoffmaestro och Gyllene tider på högsta volym. Sommar feelings!


Vändningar

Mitt liv är en soppa. Jag går från världens lyckligaste till att surfa runt på dumma sidor på noll tid. Efter bion som var kanon skrattade jag så jag skrek i bilen. Nu sitter jag och lyssnar på gammal musik och surfar på dumma sidor.
Vi skulle supa till ikväll men klockan är halv tolv och pojkarna sitter och lirar cs, jävla geeks...

Imorgon ska jag ligga på balkongen från två tiden tills solen går ner, innan det tänkte jag lira lite basket med vår nya boll om armar, rygg och händer vill samarbeta. Just nu känns det som min rygg ska gå av, benen känns döda och armarna börjar protestera.

Jag har druckit en klunk cider och funderar på att hälla ut skiten och ta ett piller så den där sköna känsla kan infinna sig, men vi får se.

Känner mig som en vålnad.
Nu börjar de dessutom skrika på varandra för ett jävla skitspel, jag blir tokig. Nu blir det deppmusik och försöka drömma mig bort.
Snart måndag, hoppas på att få en tid hos den där läkaren orkar inte må så här, insidan får också massa stryk när utsidan mår kasst.
Envishet och styrka Kim, envishet och styrka! Upprepar man det tillräckligt ofta blir det sanningen. Min sanning nu är envishet och svaghet.

Sköna Maj

Ja nu var det maj då. 7 dagar tills mor fyller 24.. 20 dagar tills vi drar till tallin och ja en lite varmare månad helt enkelt.

Igår såg vi lite film, käkade lite godis och slocknade tidigt. I morse vaknade jag flera gånger innan jag lekte husmor i tvättstugan vid 10.

Har även hunnit med att ligga på solsängen på balkongen. Nu har även solen hittat dit! Om en timme ska Jag och pojkarna ska åka till Heron för att se på Bio och jag valde Heron för att kunna köpa en smoothie på min gamla arbetsplats.

Nu duschen!

RSS 2.0