Träning, Gucca och ireterande tv

Träningen gick superbra, härlig, svettan lackade som satan.
90 min kondis är underbart.

Väl hemma slängde jag ihop massa grönsaker och en bit mozzarella ost och gjorde en guacamole på avocado, lime, vitlök och chili, starkt och gott på grovt bröd.

Sitter och kollar på CSI men kanal 5 lagar, första försvann texten och nu hoppar det. Inte kul.

Kommer bli en bra vecka tror jag.
Imorgon är det jobb och gym fokus armar, sen ute träning 90 min.
Onsdag jobb och gym fokus kondis och mage
Torsdag jobb och gym fokus ben
Fredag jobb och båten till Riga, sak bli så jevla skoj.

Nej nu är det CSI!

Mamma

Hemma hos mamma, igår åt vi jätte stark thaimat, soppa, sallad och vårrullar. Gott men starkt som 17. Innan jag kom till tyresö tränade jag ben på gymmet, svetten lackade och skakade, riktigt skönt. Sen bar det av hem hit där jag ångbastade i mammas nya dusch, då lackade svetten igen vill jag lova...
Sen promenerade vi till centrum och köpte godis och bokade en resa till Riga. Vi hade ju tänkt att åka till Tallin nästa helg men det fanns inga platser kvar, så nu åker vi till Riga nästa vecka.
Ska leta efter en guide så vi kan få ut det mesta möjliga av tiden där.

Min älskling är ute i Bålsta hos sig mamma, vi ska mötas upp hemma ikväll för gos och mys.

För övrigt har min mamma nu gjort en riktig blogg med adressen. http://nuskakilonabort.blogg.se/
Världens bästa mamma, har alltså gjort en blogg!

Skaverage People

Jag är typ kär!
I ett band.
Fånigt va?
Myspace http://www.myspace.com/skaveragepeople Det är det band där min syssling lirar sax, jävlar vad bra det var.

Jag har redan bokat en skiva!

Idag blevd et träning på morgonen på gymmet, efter jobebt käkade vi middag och choklad och såg på film, nu ska jag bara gå ihop ett par steg till sen ska vi sova.

Men glöm inte att lyssna på Skaverage People!

Morgonträning

Ska dra på mig gymkläderna och dra till gymmet, blir ett en timmes kondispass.
Sen bär det av till jobbet. Jobbar kväll idag, känns inte jätte lockande men men.

Ikväll är det kanske ute tränig, jag hoppas det, men det beror på vädret...
Imorgon missar jag förmodligen inne träningen eftersom jag ska på konsert på frysen, min syssling, lillebror till denna, ska spela, det ska bli kanon.

Mot Gymet!!!

Kanske en dag?

Läser lite om "bloggbråket" mellan Blondinbella och Katrin och Gynning. Och jag kan inte låta bli att förundras.
Bella har i mina ögon gått från en tjej som var en riktigt snobb till att bli mer och mer vettig (Pälsdebatter och annat hör väl till det mindre vettiga, men alla från göra som de vill). Hennes inlägg får mig till och med att le.

Hon skriver att man ska lova sig själv att hålla sig borta från allt vad bantning och liknande heter, och jag skulle med glädje göra det. Men jag är fast, precis som en alkis är fast vi flaskan och en bulimiker vid toaletten har jag fastnat i cykeln på gymmet. Det är en drog och vart man än vänder sig, läser tidningar, ser på Tv, reklam affischer så uppmuntras man till att träna.

Ända sen jag var 6 och pappa körde mig och syrran till Hanviken har jag tränat. Det har varit fotboll, gymnastik (jag älskade att gå balansgång och fantiserade länge om att bli cirkusprinsessa) innebandy en väldigt kort karriär men iaf, handbollen som var det roligaste av allt, och nu är det gymmet.
Jag tränar ungefär varje dag, helgerna har jag bannlyst från träning för att försöka leva normalt.

Men det är ju egentligen inte bara träningen som är mitt dilemma det är ju det där med näringen också. Jag är asdålig på att äta om det inte är lakrits eller choklad för då äter jag tills magen står i åtta hörn, men de dagar jag tränar äter jag absolut inte godis. Jag har börjat äta frukost, det är typ fantastiskt sen jag var 15 har jag inte ätit frukost annat än på helgerna och när man varit ledig och sånt men aldrig kontinuerligt, nu har jag gjort det i en veckas tid, det är ett mindre mirakel.
Jag äter smörgås och fil till lunch, varvar med keso och smörgås eller sallad och smörgås och middag kan bli allt från en macka till något lätt att laga, det gör ju inte saken bättre att jag hatar att laga mat.
När älskling lagar middag äter jag, om han lagar vegetariskt förstås...

Men jag ska kanske anamma det Bella säger att försöka lova mig själv att det räcker att vara Kim.
För det är ju mitt nyårslöfte, att det räcker att vara Kim. Precis som det räcker att du som läser är du.
Om man tror på det man gör och tycker kan ingen anklaga en för att ha fel. Visst tror man att 1+1 är 3 är man kanske ute och cyklar men om man tror på mig själv, litar på sin inre röst och lever efter sina värderingar då är man så bra man kan bli. Det vill säga Bäst på att vara den man är.

Mamma brukar säga att det finns bara en Mamma Fagerholm och det är den bästa Mamma Fagerholm på jorden och det ska jag försöka ta efter, en dag!

Las Helg

Fredagen avslutades med ett ordentligt benpass, sushi och somna på soffan.
Riktigt skönt..

Lördagen började i tårar, var inte alls sugen på att åka ut till Bålsta, ville vara hemma och ta det lugnt, mådde inte helt tipp topp, men älskling fanns där som vanligt och lite senare än beräknat åkte vi ut till skogen iaf, där bjöds det på trevligt sällskap, god mat och mycket prat. Vid 23 tog vi bilen hem. Jag somnade som en stock i sängen...

Igår städade vi hela dagen, vi möblerade om i vardagsrummet och jag älskar vårt "nya" rum, det är fint och städat och det är så jag vill ha det.
Nu bär det av till jobbet sen blir det ett kondispass på gymmet samt lite mage. Det blir nog en bra dag!

Äntligen Fredag!

Efter att ha varit ledig så länge känns det skönt att första veckan snart är över. Bara några timmars jobb, sen 2 timmar på gymmet med fokus på ben.
En vän till mig gav mig ett smart tips när jag tränar, att lägga på lite lättare vikter men göra många repetitioner, sist när jag körde armar blev det runt 90 repetitioner per övning. Magen körde jag dock ganska många fler, men för ett par år sedan hade jag riktigt fin magrutor och musklerna är ju kvar (det har helt enkelt blivit lite mer att ta i på magen, som älskling säger...)

Så ang gymmet, idag blir det då fokus ben och det brukar innebära att jag har ont hela helgen men det är det värt.



Min syster sitter och funderar på tatuering och jag gör det samma jag fick ju en underbar tröja av älskling i julklapp med en älva på ryggen, och jag funderar på att göra älvan på skulderbladet eller liknande. Det tåls att funderas på...

Den skulle göras i svart tror jag, är inte så mycket för färg tatueringar, visst det är snyggt på rätt person men jag vet inte..

Nu måste vi rusa, idag igen...

Nej jag somnade inte i soffan..

eller så gjorde jag det.
Var en lång och seg dag på jobbet, men så är det ibland.

Har precis käkat tortilalsbröd stekta fyllda med ost, det är typ det jag lever på nu, inte så nyttigt men gott.

Måste dra på mig lite träningskläder ska iväg till hallen och träna en timme. Jag har som mål att varje vardag gå 20000 steg men idag verkar det gå i stöpet. Men jag har ont i bröstet och i ryggen så det får bli som det blir.
Nej nu måste jag rusa!

Tisdag

Idag börjar äntligen fotbollen igen, det ska bli super kul.
Längtar till i vår när säsongen drar igång och hoppas på att vi kan spela lite roligare fotboll i år.

På jobbet gick det bra, vi hade ett möta om framtiden och jag vill inte tänka på det, för det ska göras om här, ändras där och nya organisationer så jag får ont i magen av allt nytt som ska ske.



Häromdagen fick ju jag hem typ 170 kort på mig, älskling, fina miljöer (Ekenäs, Egypten, Grekland, Turkiet, lägenheten i Gröndal...), familjen, vänner och jag skulle vilja sätta upp dem på ett gigantiskt collage med andra fina bilder. Får se om jag kan klura på det. Jag älskar att pyssla och ha mig, det är så skön avkoppling.

 

Måndag morgon

Och jag känner mig rätt positiv.
Måste dock rusa, igen...

Faller för grupptrycket

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=10248

Inte för att jag vet om der funkar men iaf.

Ikea

Jag och världens bästa mamma ska åka till Ikea, fett mysigt. Älskling vill inte följa med...

Sen hade jag tänkt åka till tallin helgen innan min födelsedag men det sket sig, för jag fyller 21 den 11 och man måste vara just 21 för att få åka.

Sen fryser jag arslet av mig och är allmänt sur.

Fothult

Vi har en jätte skön soffa från Ikea, en Fothult men den är så ful och det finns inga vettiga kläder till den, jag blir galen, hittade en enda på La Redoute. Men mamma hittade ju massa fina när vi flyttade in, så jag får väl ta och prata med henne.

Jag har 0 inspiration till någonting så jag tänkte dammsuga soffan och plocka i ordning lite och sen funderar jag på att gå och sova, klockan är bara 3 men älskling är sjuk och orkar inte hitta på något och vill bara spela Tibia och jag vill inte åka hem till mamma själv.

Hade en tanke på att låna mammas bil och åka runt lite, mest för att få köra lite bil och kanske ta en tripp till skärholmen dvs Ikea, Squeeed up, Mio och lite så men det är väldigt halt ute och jag har inte kört bil på så länge så jag vågade inte riktigt.


Nej dammsuga var det ja...

Flytankar

Jag har drömt konstiga drömmar inatt och vaknade upp med tanken att nu flyr vi/jag.
Bort bara för en helg, en vecka, en månad eller för alltid.
Tallin lockar mest, för shoppingen, atmosfären, känslan.
Sen värmen, Thailand, vitnamn, Maldiverna, you name it. Bort, få lite riktig färg, andas frisk luft, känna mig levande.
Sen ny lägenhet, nya visioner, nytt jobb. Squeezed up juice bar var inget drömjobb då, dåliga tider, dålig lön men ett underbart jobb där jag verkligen kände mig levande. Posten funkar men jag börjar tröttna. Vill göra något nytt, se något nytt, lära mig något nytt.

Kanske börja plugga, kanske läsa en kvällskurs eller göra något som får mig känna mig levande igen.
nästa vecka börjar fotbollen, det känns bra iaf och igår var jag 2,5 timmar på gymmet, 30 min i solariet och resten av tiden på cykeln och skridskomaskinen. Det kändes bra, lite levande blir man helt klart på gymmet.

Men Tallinn eller Helsingfors, jag ska helt klart övertala min älskling att åka iväg med mig nästa helg eller någon helg i närheten iaf.
Måste bort, iaf för en stund!

Sömn

Igår kom jag hem vid somnade typ direkt och sen sov jag fram och tillbaka tills klockan 0520 imorse och jag är ändå trött. Hum den här sjukdomstiden tär verkligen på krafterna, just nu har jag huvudvärk i bakhuvudet och under höger öga men jag har tagit ipren så det ska nog gå det här också.

Slutar senare idag eftersom det är reklam men sen ska jag hem och ta det lugnt, om jag mår bättre imorgon ska jag masa mig till gymmet på fredag för en timmes lätt träning, måste börja lätt nu, vill inte tokträna (eller jo det vill jag) och sen fortsätta vara sjuk. Hum ingen lätt matte det där...

Nej pussa på mannen och sticka till jobbet kanske.

Natti

Jag och Skalarn ska gå och krypa ner under alla täcken och filtar jag kan hitta och kolla på Top Model, det börjar idag. Jag gillar verkligen det Amerikanska, det svenska känns verkligen som mellanmjölk. Ang Top Model så har jag en syster som är så jävla snygg att mamma och hon var och tog bilder här i veckan, jag är så avundsjuk på henne, hon är lång har 2 meter långa ben och är smal som en sticka. Men jag älskar henne!

Jag har fått en riktigt jobbig huvudvärk så där så att det känns som man vill ta en kniv och operera bort en del av skallen, precis samma smärta som jag känt i ryggen nu under tiden jag varit sjuk.

Nej sängen, Top Model och något gott att dricka.

Älskling blir hemma imorgon också men jag ska till jobbet sen hem och duscha och hoppas på att få krypa ner i en varm säng med en vacker älskling och syssla med sådant som inte hör hemma här...

I wanna feel you body

Jag är en nörd, sitter och dricker sprite, äter digestive kex och spelar Tibia, hade tänk ta en tur till kista och se om jag kunde byta skorna men det blir nog inte av.

Skulle älska att krypa ner i sängen med älskling och mysa men icke, han är sjuk och så.

Tibia är verkligen ett nörd spel men jag är rik på det och det är det roliga.


Helvete

Vi gick och la oss vid  och kollade på film, jag somnade efter en timme vaknade upp en timme senare och så höll det på resten av natten, jag vaknade och somnade, vaknade och drack vatten somnade, vaknade av att älskling var på toa somnade, vaknade och gick på toa somnade om.. Men det jobbigaste var nog vid  tiden när jag fick byta i sängen eftersom älskling var sjöblöt av svett..

Så vid ringde 0520 klockan, jag tänkte jag sover till 0545 men då fick jag ett sms av älskling syster (som är vikarie för mig idag, jag ska jobba inne idag) att hon också är sjuk så då var det bara upp och ringa jobbet. Känns bra det här, enda skillnaden på mig och älskling i sjukdomsväg är att han är varm, vi svettas båda två floder, han har ont i alla leder jag har ont i rygg och bröstkorg, vi är båda sega i kroppen och i skallen men jag har ingen feber och ska därför gå till jobbet.

Ibland önskar jag att jag inte jobbade på ett jobb där jag har sådan insikt i vad som händer om man är sjuk, blir någon sjuk hos oss så måste alla andra dela den personens distrikt, idag är det för det första minst 2 som är lediga på vår avdelning, jag ska göra annat och de 2 som skulle ta 2 av de distrikt som står tomma är alltså sjuka. Fy fan man kan bli galen för mindre. 

Nej nu måste jag borsta tänder och hår och stänka vatten i ansiktet.
Hoppas du får en trevlig dag iaf!

Chokladmonster

Sitter här och äter choklad har spelat Betapet.

Älskling har blivit riktigt sjuk nu, han har hög feber och ingen ork, min hals är tjock men jag verkar ha klarat mig från febern iaf nu, inatt badade jag i svett och hjärtat slog konstigt.

Blir en lugn dag idag igen. Nu är vi iaf ensamma, M åkte precis och min bästa vän åkte imorse, så nu är vi ensamma det känns rätt bra.

Jag som gärna begett mig till gymmet men men man måste vara frisk för att få träna.
Mer godis blir det i magen ist.

Hockey

Hej jag är inget big fan av Hockey men vi ska iaf kolla på Sverige - Slovakien, jag är som sagt inget hockeyfreak men det finns en kille som jag helt klar håller ögonen på.

Han debuterade idag i Eletserien, han är goalie i Djurgården, han är 18 år heter Tim och är min syssling.
Det är lite fränt..


Sjukstuga

Jag vaknade upp med mardrömmar och badade i svett inte mysigt, men en dusch och skrubbning av benen fick mig på lite bättre humör.
Min bästa vän kommer hit ikväll det ska bli underbart. Vi är ena hejara på att bara chilla.

2 som också vill chilla är älskling och M som båda är sjuka, älskling kände sig bättre igår men nu är hans hals svullen. Jag hade tänkt att vi kunde åka och bowla idag men det lär ju inte bli så tyvärr, det blir nog film och ps2 idag igen.
Jag fundarade också på att ta en sväng till stan och kika i lita affärer men kom på att 4 pap på konton och 3 veckor kvar till lönning och jag behöver egentligen inget nytt i min garderob.

Lite nya saker jag dock skulle vilja ha är en 50 tums platt Tv, en bil helst en grön, en laptop som inte börjar skrika när jag vill båda vara inne på bloggen och på youtube som det jag har nu gör och ett par resor till varmare länder, tja det kan bli ett dyrt år som M sa igår..




Ehh det var visst fredag igår

Jag låg i soffan käkade godis och pöljde film och playstation 2 spel hela dagen, avrundade med sushi. Pojkarna blev av med sin sushioskuld också, det var lite kul, älskling såg mest ut som han åt jord...



Nyfixat

Jag gillar grönt, blått, vitt och svart så nu får set se ut såhär ett tag.

Vi har ätit qornröra i tacobröd, det var smaskens.


När jag skulle börja leka med min nya header kom jag på att jag inte har några nya bilder på mig så min nya leksak som jag fick i julklapp en Sony Handycam kom till användning.


Den är så fin och igår filmade vi alla fyrverkerier med den, ska se om det går att lägga upp...

En lista

Packet ser på film och jag orkar inte koncentrera mig så jag lyssnar på Bob Marley, dricker pepsi och skriver listor ist.

10 favoriter:
Färg: Grön
Mat: Sushi
Band: Cascada
Film: Remmember the Titans
Bok: Självbiografier över lag
Sport: Fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Citronsorbe
Tid på dygnet: Morgon på helgerna

9 för tillfället:
Humör: Upp och ner
Smak: Pepsi Max
Kläder: Mjukisbyxor, linne, fliströja och tofflor
Bakgrund: Himmeln
Nagellack: Ofärgade
Tid: 15:25
Omgivning: Vacker himmel
Irritationsobjekt: Att jag inte mår bra

8 första:
Bästa vän: Ida
Screen name: Strange_Girl på lunarstorm
Husdjur: Kanin
Piercing: Öronen som 3åring
Förälskelse: Christoffer i det gula huset
Musik: Carola
Bil: En röd
Ord : Mamma tror jag

7 senaste:
Cigarett: Röker inte
Mat: Frukost, mackor och ägg
Dryck: Pepsi Max
Biltur: Med älskling i tisdags
Tv-program: Vänner
Spelad låt: Buffalo Soldier med Bob Marley
Köpta klädesplagg: Strumpbyxor

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Kanske vi var väldigt bra vänner innan vi blev tillsammans iaf..
Brutit mot lagen: Gått mot rött och kört lite för fort..
Badat naken: Självklart!
Varit med på TV: Jadå
Kysst någon du inte känner: Nej

5 nej tack:
Kläder: Päls
Mat: Kött
Musik: Klassisk musik
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: Elak

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Drack alkohol, spelade spel och firade Midsommar
Du kan höra just nu: Bob Marley
Du inte kan leva utan: Familjen
Du gör när du har tråkigt: Lyssnar på musik

3 personer:
Du kan berätta allt för: Ida
Du tycker om: Älskling
Du inte gillar: Älta Folk

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan:
Att bara få må bra!

Midsommar!

Nytt år, ja så var det, vaknade upp av solsken och igår firade vi midsommar här hemma, fast med raketer.
Det var så mycket enklare att vara Kim igår om det var midsommar.
Att sen frå vakna upp nära pojken med solstrålar i ansiktet ja då kändes det som att jag kan nog överleva.

Sitter här och fryser, det ligger folk i sängen, på golvet, i köket och det står tomma glasflaskor överallt.
Men det gör inget, det är trevligt folk som invarderat oss och jag ska ta alla glasflaskor i en påse idag och slänga dem i glasåtervinningen.
Då kanske jag kan le också.



Förövrigt ska jag äta digestiva kex med brieost tills magen står i fyra hörn idag, vi lär plöja lite film också det kan bli trevligt.

RSS 2.0