Valborg

Jobbet flöt på bra var därifrån redan vid 18:05. På bussen kom en våg av illamående över mig, men eftersom det ska partas ikväll, för min del i min egen soffa så blev det en shot lakrits istället för ett par piller.
Kroppen värker och det känns bara ruttet.

Och för att göra saken bättre, ena syrran har också ont i rygg/ben och efter middagen ska mamma åka till karolinska med ena syrran eftersom hennes pupill har fastnat. Heja Familjen!

Trevlig Valborg!

Styrka!

Måste visa styrka idag.
Igår somnade jag vid 19 under filmen, vid 21 kröp jag ner i sängen och kollade på Lie To Me när det var slut började kampen om min kropp.
Benen gjorde ont, ryggen kändes som den brann och all styrka i armarna försvann. låg bara och skakade och grät. Älskling kom med lite piller och efter många om och men slocknade jag med en skön känsla av lugn i kroppen. Vaknade imorse vid 6 av att älskling drog till jobbet, vid 8 ringde jag och väckte mig. Är inte alls sugen på att jobba idag. Är helt slut i armarna och benen. Om inte armarna blir bättre tills på måndag måste jag ringa naprapaten och rapportera om det också.

Har bestämt mig för att lägga fotbollen på hyllan tills vidare, jag vet att jag borde kämpa för att bli frisk men nu orkar jag inte längre känna först lycka sen hoppfullhet och sen bli ledsen när kroppen inte lyder.

Orkar inte skriva mer, armarna känns som döda.

Hoppas på att dagen blir lugn på jobbet, jobbar mellan 10 - 1820. Inte alls kul.

Dagens läge

Hemma och död!
Jag delade ut min post + lite extra samt uppdaterade hela mitt distrikt vilket betyder att jag sprungit (haha gick ni på den lätta.. jag kan inte springa) runt med papper och ändrat namn, reklamskyltar och liknande. Det tar sin lilla tid...
Sen cyklade jag tillbaka och ringde naprapaten, han ska skicka en remiss till en neurolog så nu får vi se vad som händer med mina stackars ben.

Efter jobbet åkte jag till Willys där älskling mötte upp mig med en glass och så handlade vi massa mat och gotte. Väl hemma dammsög jag och älskling plockade upp varorna. Nu är jag död, min rygg skriker och mina ben är som 2 döda klumpar.

Jag skulle bara vilja krypa ner i sängen och sova till imorgon bitti...

IP

Ska dra på mig skor och dra till IP. Idag är det vinsttime, jag känner det! Matchen börjar inte förens 2015 men jag har tröjorna och måste såldees avlägsna mig på studs.

Har sett en massa TV och ätit en macka till middag med avocado, skagenröra och kräftstjärtar.

Håll en tumme!

På väg

Mot jobbet, sover ganska många timmar men är död ändå, inte skoj.
Hoppas på en lugn dag, men en vild kväll på Rissne IP

Betapet

Betapetar för fullt och har helt snöat in mig på LouLou Lamottes version av Love me Stil!

Månda

En härlig dag eftersom solen sken, men benen gör ont och nu orkar jag inte mer idag, vi ska dock laga wok men sen ska jag och den där Ben och Jerry se tv medan älskling är och tränar, jag vill också träna men mina ben är som sagt döda.

Jag sitter här i sommarens mjukiskläder shorts och slappt linne, skönt!

Imorgon är det match på IP jag måste dit med tröjorna och sen ska jag sitta i solen och njuta av härlig fotboll, hade gärna spelat men än en gång benen.

Nu ska vi woka!

Tallinn

Nu är det inte långt kvar tills vi åker och röjer i Tallinn.
Jag längtar massor.
Tänk att få röja inne på Viru och köpa kläder tills jag spricker. Ska ta med minst 5000 spänn och bara röjja.
Kubamajja, Zara, Seppällä, ABC King och massa andra affärer. Jag som inte ät någon märkesnörd älskar att köpa kläder som jag är ensam om min bikini med dödskallar från förra året var jag hyfsat ensam om.

Den här gånger kommer vi inte köpa väskor att rulla hem allt i, förra gången köpte vi 2 stora rullväskor à 1000 sek styck så nu kommer jag ha en mer pengar att röra mig med, eftersom vi ska bo på ett Spa Hotell lär det kanske bli en massage eller nåt också.

Jag längtar som en gnu inte många dagar kvar, 23 dagar sen drar vi!

Nästa vecka

Letade precis fram min kalender och konstaterande att nästa vecka typ är tom.
Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb och match ska inte spela med heja
Onsdag: Jobb, skulle jobbat på Råsunda men pallar inte som ambulerade pga av benen och kioskerna var fulla
Torsdag: Jobba sent på FC och sen röja på RissneRock
Fredag - Söndag: Röja, äta god mat, se film och umgås med folk.

Förövrigt ska jag ringa naprapaten om benen och så får vi se om det händer något på den fronten men som mamma sa, det är ingen ide att oroa sig.

Tänk så skönt.
Jag mår alltid dåligt när jag inte har saker inplanerade och vice versa men nu känns det bra.
Det enda som kan förstöra nu är att folk blir sjuka på jobbet, mina ben börjar bråka imorgon igen och att det blir regn.

Jag har inte stuckit näsan utanför dörren idag, pallade inte, det var inte soligt och varmt utan smågrått.

Har suttit och nördat Betapet och ätit choklad idag igen, och kommit på att det gör ingenting.
Om ett tag blir det nog middag och kanske en rulle.


Tänkte även vara som alla andra och bjuda på en gårdagens look.
Glajjer från Hm killavdelning
T-shirt från Gina trecot
Kofta från HM
Jeans från Jack&Jones (ses ej på bild)
Vita tygskor från Beyond Retro (ses ej på bild)
Jacka från stadium (ses ej på bild)

Gårdags kvällen

Vi hamnade på Mongolian BBQ och jag åt fruktansvärt många sushi bitar, det är ju så gott.Sen åt vi lite frukt innan vi åkte tillbaka hem, hämtade lite snacks och pepsi och "Pistolväskan" det vill säga vårt Poker set.
Sen tog vi Betty P och tog en sväng till Skarpnäck där vi träffade trevligt folk, vi satt där och kollade på hockey, lyssnade på Youtube och snackade skit, sen åkte vi hem och sov som två döingar.

Jag vaknade upp vid halv elva och nu har jag placerat mig i soffan och här tänker jag hänga resten av dagen med undantag för att jag kanske smyger ut på balkongen och njuter i solen om det inte blåser. Mina ben känns kanske snäppet bättre men det får tiden utvisa.

Lööördag

Jag hade gärna varit ute i solen men det blåser så mycket. Har i alla fall varit ute i solen i typ 3 timmar. Resten av dagen har jag ätit choklad och surfat.
Mina ben är fortfarande åt helvete men det är bara att bita ihop, Envisheten själv.

Ikväll ska jag bjuda älskling på bio (haha jag har hur många biobiljetter som helst) och käka god middag ute. Och vräka i mig godis, jag vräker verkligen i mig godis just nu, men det är inte mycket att göra åt. Har sett bilder på mig själv sen innan och jag har banne mig blivit smalare, utan träning men med lite bättre och vettigare mat.

Jag hoppas på att morgondagen bjuder på mycket mer sol men mycket mindre blåst så jag kan ligga på balkongen och dricka pepsi och bläddra i nya cosmo och nya glamour.

Blir nog ett par omgångar betapet innan vi svirar om och drar till Rigoletto.


Klar

Började dagen med att sitta nere på IP och sälja kaffe och muffins.
Sen kom jag hem och käkade frulle, mackor och paprika och pepsi.

 Nu är även min nya sommardesign klar, har inte photoshop på den här datorn med Picasa 3 är min nya favorit!
Mycket enklare och vilka collage man kan göra! Nu ska jag fortsätta leka.

Nu design

Orkar inte sova, ska fixa om i bloggen ist.

Lägga mig ner och dö?

Matchen igår slutade med förlust på gruset ute i Åkersberga, surt men nu är premiären avklarad. En annan tråkig nyhet är att mina ben ligger kvar på Röllingby eller så känns det i alla fall. På jobbet gick det sådär, klarade av att dela ut min post och det är det enda som räknas. Men efter jobbet åkte jag till naprapaten som drog och slet lite och tryckte på en massa ställen och om inte mina ben är bättre i nästa vecka blir jag skickad vidare till en neurolog tyckte jag han sa för att nu är det typ uteslutningsmetoden som gäller. Jag stretchar och har mig och ändå mår mina ben inte bra.

Jag har varit skadad väldigt mycket och ofta. Vrickat fötterna så många gånger att det är oräkneligt, hade ju vajsing med bröstkorgen förra vintern, dragit av en muskel i benet som fjortonåring mm, men det här är nog bland det värre. Så fort man har ont blir jag så trött att livet känns som en gråzon. Jag älskar att det börjar bli varmare och solen skiner men bara vetenskapen om att det är en dag imorgon som kanske blir lika pissig som den här får mig nästan att ge upp. Men vi Fagerholmare ger inte upp, vi ger aldrig upp! Och jag tänker bara bita ihop och visa det där Jävla anamma som jag har där inne någonstans.

Pratade med mamma och hon sa att jag måste sova ordentligt och det gjorde jag, somnade som en gris i vår förkorta soffa sen vaknade jag upp av att världens underbaraste pojke dammsög och lagade lax med sallad och ris till mig, utan honom vid min sida hade jag verklige lagt av. Nu ska jag halta ut i köket och sleva i mig lite ben&jerry glass!

Hoppas alla där ute får en lite mer angenäm fredag än vad jag har.
 

Solsken är guld

Tung reklam idag och mycket post, ingen höjdare men vad gör man inte.
Lunchen bjöd på trevligt sällskap av fina pojken jag åt qourn, det var smaskens! Sen bar det av tillbaka till jobbet för lite jobb innan jag tog bussen hem, jag hamnade framför MSN och jag och love skickade massa blinkningar till varandra, sen spöade han mig i sten-sax-påse...
Tur att jag är bra på annat..

Om en timme ska jag stå på IP och vara redo för matchen måste bara skrika på pojken så att han fixar middag till mig, det lutar åt qorunsås med pasta, för det var dealen, jag bjöd på lunch för att han ska laga mat till mig.

Önska mig lycka till ikväll!

En dag i stressens tecken

Började morgonen med ett glas apelsinjuice i mammas kök. Tog Betty P till TyresöHälsan där jag träffade en sjukgymnast som drog och slet i mina ben och i min rygg, inte helt mysigt men det blir nog bra.
Turen till jobbet var inte den roligaste det stod still på Nynäsvägen, i tunneln och på Essingen, men jag kom fram till jobbet iaf, jag och älskling delade på våra distrikt och kom in och käkade en sen lunch, knäckebröd, fil i bunke och lite yoghurt smaskens!
Efter jobbet rullade vi hem i Betty P och duschade och mös i sängen sen var det time att åka till Kista på möte, det var riktigt bra och vi kom fram till massa vettigt.
Imorogn är det Serie Premiär, lite nervöst men det ska nog gå bra.

Jag är jätte trött, ska se klart på Lie to Me och sen krypa ner i mellan lakana och sova sött.


Dags att dra

Ska dra på mig benskydd och jogga ner till träningen. Sen blir det snabbt hem och duscha och sen ska jag åka hem och sova hos mamma. Ska till sjukgymnasten imorgon vid 7.45 i Tyresö precis bredvid mamma så då slipper jag åka dit imorgon. Sen kommer det bli problem med bilen men det får bli morgondagens problem.

Ciao!

Trött

Skulle ha lagat en ordentlig middag till mig själv men hamnade på Spotify och lyssna på Disneylåtar..
Ska ta en smörgås och gå och krypa ner i min fina säng med popcorn och se på TV eller läsa lite.

Orkar knappt hålla ögonen öppna.
Natti!

Myspys och planering

Jag mötte upp världens bästa vän i stan vi fikade, eller jag fikade.. Önskar jag kunde köra igång träningen på riktigt nu och träna bort lite fett, bygga lite muskler, forma om kroppen lagom till beach 09.
Men nästa vecka är också en sån där underbar vecka.
Måndag: Jobba + Råsunda som albulerande på Derbyt
Tisdag: Jobba + träning sent
Onsdag: Sjukgymnastik i tyresö + Jobba + Fotbollmöte med middag i Kista
Torsdag: Jobba + Match i Åkersberga
Fredag: Jobba + naprapaten i Sumpan
Lördag: Jobba på IP mellan 9:45 och 13:30.
Söndag: VILA! ev fysträning

Så en härlig vecka att se fram emot, men skämt åsido så är det rätt lugnt. Hade gärna slängt in ett par träningspass, men måndagen är för tajt, slutar jobba i Kista vid 15:40 tar en halvtimme till gymmet och sen ska jag duscha och vara på Råsunda vid 18. Tisdagen skulle jag hinna men ska ändå träna på kvällen. Onsdagen är också tajt slutar vid 14:40 sen ska vi ha möte vid 18 i Kista men där ser jag iofs en lucka, torsdagen säger sig självt och fredagen ska jag till naprapaten och då kan jag inte träna.. Men onsdag och lördag kanske, om jag inte hänger med älskling till Bålsta på söndagen och fystränar med dem. Vi får se..

Sitter och lyssnar på Spotify och läser lite bloggar men om en stund ska jag leka husfru och laga mat.
Ha en trevlig söndag!

Party

Kryssningen var fantastisk. Jag var vaken i 22 timmar i fredags, vi skakade rumpa och käkade god mat.
Sen var vi på Klubben och spanade in banden som spelade, Skaverage people vann, det var bra så nu blir det final 30/31 maj, då blir det röj men jag ska stå låångt bak, igår stod jag längst fram och precis när de började spela började folk studsa och hoppa, folk hoppade på varandra och jag stod och försökte hålla balansen men det var inte lätt, efter ett tag hamnade jag liggandes på golvet som en sköldpadda, jag fastnade också med händerna i jackan och min väska och alla klev på mig, det var riktigt panikartat, men idag har jag bara ont i ryggen.

Nu ska jag dra på mig ett par strumpor och åka till stan och möta upp min bästa vän!

Freeedag

Jag skuttade runt på eftermiddagen idag av tanken på att det är fredag! Men imorse var det lite jobbigt, vaknade 0616 stod på busshållplatsen 0622. Rätt skillat måste jag säga!

Jag har dammsugit och organiserat lite, älskling kom nyss hem, han kallar mig för nörd och tycker att vi ska duscha så det blir nog så.

Ska ju strax åka till överraskningen.

Kommer hem imorgon kväll sent, ska ju studsa runt på frysen och arenan när Skaverage People spelar. Nu bråkar pojken, han biter mig i nacken och när han inte fick någon respons skjuter han gummisnoddar på mig, måste rusa.
Ha en lovely fredag!

139 kronor

Ja det var allt jag tjänade på Råsunda. Jag som älskar att sälja men men, sålde för 1390 kronor.
10% är inte mycket att hänga i julgranen men nästa gång då jävlar, och vad skönt det var att bara lukta lite öl ist för korv. På måndag då är det dessutom DERBY! Hejja Bajen! Fy fan, förra gången sålde någon för 5000 kronor, det ska jag helt klart sikta mot, men jag får vässa armbågarna.

Har köpt en pepsi, ska krypa ner mellan lakanen nu duschad och fräsch och vänta in min man som är på innebandyträning.
(Ang inlägget igår, så kändes det så då, men nu är det bättre!)

Natti natt! Bjuder på en sommarbild alá sommaren typ 1996!

Nörd

Nehe, sängdags tror jag. Köpte glass men tänker inte äta den.
Älskling sitter vid datorn och vi har inte pratat med varandra nu igen.

Det kliar i fingrarna efter att dra till Vancover i sommar, det är en svensk familj som söker en aui pair. Fy fan vad jag är sugen. Eller iaf dra iväg någonstans.
Det är väldigt surt att jag la 20 papp på en bil som jag inte kör mer än nån gång i månaden...


Nej jag vill bort, bort från smärtan, bort från kylan, känns tom som att jag vill bort från älskling. Nej sängdags innan tårarna börjar rinna!

Jag är slut som människa

Naprapat = sadister.
Nej förlåt så får man inte säga. Men damn han knäckte hela min rygg, det ska knak,knak,knak. Det var lite läskigt men skönt.
Sen masserade han mina ben och hittade punkter i rumpa, lår och vader som kändes som han satte knivar i dem, nu sitter jag ner krupen i soffan framför Top Model med mjukskläder och täcke. Måste hålla mig varm.

Blev i alla fall en promenad hem i lugnt tempo.


Imorgon blir det dubbla jobb, först posten sen Råsunda. Det blir en lång dag men det blir bra. Är riktigt sugen på glass, gärna Ben&Jerrys, men det är bara att bita ihop.

Later!

Fotboll utan regn

Sen jag började spela i Rissne för typ 2 år sen har det nästan alltid regnat på våra träningar men icke idag. Är så där lagom svettig och benen gör lite ont. Ska ta en varm dusch och sen stretcha ordentligt.

Älskling kom nyss hem han också han har varit ute i Bålsta och kollat på grabbarna som löptränade. Jag längtar faktiskt till när mina veckor blir lite mer nomala. Dvs jobba 5 dagar, träna fotboll 2 och sen gymma 2/3 gånger på det en gång kondition och se styrka, armar och överkropp, jag hatar folk som har discomuskler men eftersom jag spelat så mycket fotboll och jobbar på posten så tränas mina ben iaf.
Förr tränade jag ju fotboll 2 och gym typ 5, men nu efter skadorna i rygg/ben får det bli lite mer lagom.

Nej duscha varmt och skönt och sen krypa ner mellan lakarna. Ja tack!

Sun is shining

Hemma efter en härligt solig dag. Jobbet gick superbra trots att jag var så trött. Sov inte alls bra inatt, eller snarare somnade vid 23 och vaknade vid 3 och halvsov till 5 när klockan ringde. Inte alls särskilt skoj.

Någon annat som känns så där för tillfället är att min telefon är på väg till Telenor för en genomgång, den stänger av sig själv och brusar och har sig så de skickade in den, problemet nu är att jag har en telefon som är gammal och luktar tjära som fungerar men bara till comviq så innan träningen ska jag ner till pressbyrån och kolla vad ett startpaket till comviq kostar för visst klarar jag mig utan lur ett par dagar men vem vet hur lång tid det tar...

Just nu sörplar jag bubbelvatten och äter Tenor lakrits vilket inte är så bra för det är sockerfritt och sockerfritt gör att magen lägger av i för stor dos, men men är det gott så är det.

Imorgon är det som sagt naprapaten som lockar eller iaf känslan när man går därifrån. Jag har dealat med mig själv, om han inte knäcker någonting i min rygg ska jag köra 60 min på gymmet, medans om han knäcker den promenerar jag bara hem och myser i soffan, jag har blivit en riktig tv-junkie, jag kollar på Top Model och Top chief typ varje dag och gärna CSI, The mentalist, Lie to me och det mesta annars som snurrar mellan 15 och 20, ucsha men nu är det vår och sommar snart och då blir det mycket mer fotboll och mer träning vilket är härligt.

Nej nu ska jag se på Top Model och leta rätt på en annan Tenorask och njuta av stillheten innan middagen som blir en härlig blandning av sallad, grönsaker, frukt, mozzarella ost och kanske lite nötter.

Pilla sig i naveln och kex i sängen

Vi vaknade vid 10 och käkade rostade mackor med citronmarmelad framför Familjen Robinson, den var lite skum. Sen såg vi på Extreme home makeover och Top chef och avslutade med att kolla på Step Up 2. Sen kände vi oss färdiga och kröp ner i sängen med varsin Hamilton bok, jag läste typ 5 sidor sen slocknade jag som ett barn, älskling petade på mig och undrade om jag inte skulle lägga bort boken..
Men jag vaknade upp efter 90 minuter och kollade på mer Top chef. Sen visade tv3 How I met your mother och älskling skrattade så han skrek.

 Nu lagas det mat, jag lagar qornfillér med mycket kryddor, creme fraiche och tacosås in rullade i Tortilallsbröd som värms i ugnen med ost på, min paradrätt! När vi har ätit lär vi krypa ner i sängen igen och fortsätta mysa.

Ingen av oss känner oss på top, älskling har varit sjuk hela påsken och jag var sjuk i början av veckan så vi är rätt sega.
Inte blir det mycket bättre av att veckan bjuder på en hel del. Imorgon blir det äntligen fotbollsträning igen, vid 20 ska jag stå på IP och le!
På onsdag missar jaga arbetsplatsträffen eftersom jag ska spendera 500 spänn på mina ben hos naprapaten sen får vi se om världens bästa vän kanske vill se.
På torsdag ska jag jobba på Råsunda som ambulerade för första gången dvs jag ska gå runt och sälja ist för att stå in en kiosk, hoppas det blir skoj.
På fredag blir det överraskningar och grejs med älsklings familj och på Lördag blir det röj på Fryshuset där Skaverage People ska röja!
Så en vecka full med grejer, det gillar jag!

Nu ska jag umgås med älskling!

klart slut Varulvstjut!

Påsk

Sådär ja, nu efter mycket om och men är nu min nya leksak redo att lekas med. En HP väldigt fin finns nu i min närvaro. Känns bra. Lite svårt att skriva på bara men det kommer nog.

Vi befinner oss i Solastad och vi har riktigt trevligt. Vi kom hit i torsdags och vi började med att fira SMguldet på torget! Sen bar det av hem till pappa vi käkade och jag mös massor med lillebror som blivit stora pojken. Natten blev förstörd av älskling som var riktigt sjuk inte roligt. Fredagen bestod av massor med bus och en skön promenad i solen innan vi avslutade kvällen med Monopol.

Idag käkade vi en kanongod frukost och sen åkte vi till Karlstad Museum och gick i Påskparaden det var nog mitt 14 år i paraden och i år var lillebror med! När vi avslutat paraden med glass åkte vi hem och nu sitter jag och pillar med min nya leksak. Ikväll vankas det god mat och trevligt sällskap.

Hoppas att din påsk blir lika bra som min!

En dag kvar

Sen åker vi till värmen. Eller i alla fall till Värmland, Linn åker till Spanien och Nicki, Bobo och pappa är i Spanien. Nej jag är inte avundsjuk.

På lunchen idag köpte jag påskpresenter till syskonen i Karlstad. Lillebror får en pyjamas och lillasyster ett linne.

Jag skulle ha gått till Naprapaten idag men han blev sjuk, det är ett väldigt billigt nöje det här med att ha ont i benen, 2 läkarbesök, 3 Naprapatbesök, 2 veckors sjukskrivning. Tja det kostar att ligga på topp...

Vi har även varit på vippen att plocka upp en liftare idag, en väldigt sjuk man som stod och tiggde lift vid Statoil, det var lite creepy. Sen tvättade vi Betty P, det är vår underbart fina gröna Skoda. Imorgon ska vi köra långt med Betty P det ska bli nice. Jag älskar att åka bil men bara långa sträckor, få sitta fram lyssna på musik och äta godis, det är mysigt.

strax börjar Top Model det är typ beroendeframkallande, jag vet redan vem som vinner men det är spännande i alla fall.

Ikväll får jag inte heller missa FBK som kommer krossa HV vilket kommer leda till lycka på torgen i solastad.

Men nu ska jag iväg och göra något barnförbjudet, hoppa in i duschen med en snygg pojke..
På återsände!

Till Linn

Så jag bloggar för din skull!

Det kommer mer efter påsk eftersom då ska min födelsedagspresent inkasseras.

RSS 2.0